Dagens medlem…

Aktuellt  

I dag möter vi Robert Andersson från Varberg, eller är det Bobo Vieri från Stockholm, jag vet inte riktigt. Jag vet att det är en duktig löpare med bra utvecklingskurva.

Bobos målgång på Helsingborg marathon, 2.58.51

Bobos målgång på Helsingborg marathon, 2.58.51

Just det, har man kontakt med Johan som driver löpgrupper i Varberg så hör man då och då talas om talangen Bobo, söker man i vårt kundregister så är det Robert. Ser man honom springa så är det i Hammarby linne, Komplicerad kille, vem är du?

Vem är du?

Mitt namn är Robert, älskar fotboll och har en e-post adress Bobovieri efter Christian Vieri i Italienska fotbollslandslaget :-) Jag är 38 år och jobbar som cykelmontör på Monark (Cycleurope) Bor tillsammans med min sambo och min dotter i Varberg. Fann löpningen på riktigt 2013 efter att ha spelat fotboll större delen av mitt liv. Det började med ett par löppass i veckan. Märkte fort att jag tog kliv i min utveckling. Från 41.30 på milen ner till låga 38min! Testade på halvmaran där min debut gick över förväntan, 1.27.30 i Kungsbacka! Under 2014 så sa några av mina kompisar till mig att jag borde testa maraton. Aldrig i livet sa jag. Men innan 2015 var slut så hade jag hunnit med både ett maraton och 6h-borås (71.24km) Idag så är en bra vecka för mig mellan 7-9 mil/veckan! Större delen av min träning bedrivs i väldigt lugnt tempo. Mina intervall/tröskelpass är väldigt lätträknade på ett år! Det som driver mig med löpningen är helt klart att springa snabbare på distanserna mellan 10km upp till maraton! Men även att man får vara skadefri och många gånger bara njuta av att få ta på sig löpardojorna för att ge sig ut på en runda! Min fascination över fotboll och att jag är stenhård Hammarbyfan gjorde att jag mailade och kollade om det fanns någon möjlighet till att bli medlem och springa för dem, nu är det så – F.r.o.m 2015 så springer jag för Hammarby Friidrott!

Hur har 2016 varit

Kan inte klaga på något sätt, jag utvecklas hela tiden och har satt nya PB på både 10km (35.02) och halvmaran 1.17.59! Skall jag klaga lite grann så har jag inte lyckats med mitt stora mål under året. Att fixa 2.48.48 på maran (3.59min/km) Har sprungit tre maraton under året utan att riktigt varit nära. Så mitt PB från min maradebut i Köpenhamn 2015 (2.55.06) står sig än. Men lovar att det skall bli ändring på detta under 2017!

Ambitioner

Först och främst helt klart att få vara frisk och njuta! Men så länge jag känner att jag utvecklas så ser jag inga hinder för att springa ännu fortare än vad jag gör i dagsläget. Har bevisat att jag är en stabil sub3 löpare på maran, men nu skall det som sagt bli ändring på detta. Vill verkligen snäppa upp ytterligare ett par nivåer! Det är maraton som kommer vara prio ett under nästa år! Stockholm Maraton blir första maran 2017! Med rätt upplägg och rätt dag så är jag övertygad om att jag kommer flyga fram under 2017 hahaha! Så ni får se upp för Andersson.

Du har gått med i Springklubben varför och vad tycker du om de två första utgåvorna?

Givet val att gå med i springklubben. Inte alls roligt att höra att ni kanske skulle läggas ner. De två utgåvorna har hållit hög klass! Ni får med otroligt mycket med t.ex bevakningar av olika lopp plus alla intressanta reportage! Ni är GRYMMA helt enkelt! Fortsätt så!

Tack Bobo, kul att äntligen på lite klarhet i vem du är :) Ska bli spännande att se dig i Stockholm nästa år, låter som det fokus du satt upp kommer ta dig långt under 2.48 – lycka till!

Vill du också läsa en grym tidning, bli medlem i Springklubben

http://spring.prenservice.se/kodlandning?internetkod=436-4361001

Och du – det är fars dag näsa helg – ge bort ett medlemskap, ladda ner presentkortet här; http://springlfa.se/presentkort/

Nöjd :)

Nöjd :)

 

 Dela på Facebook