Dagens medlem..

Aktuellt  

Dagens medlem befinner sig på Fuerteventura när jag får tag på honom, inte alls avis :) Idag möter ni Håkan Kristiansen annars boende väster om Göteborg.

Håkan

Håkan Kristiansen

Jag mailar medlemmar med jämna mellanrum för att få dem att vara med på olika saker, väldigt får som hör av sig självmant, konstigt? Håkan bad jag uttala sig till enkäten till nästa utgåva, namn och klubb. Där läser jag Horsebay Track & Field? Klart jag blir nyfiken.

Vem är Håkan Kristiansen?

Jag är 48 år och bor i Hjuvik väster om Göteborg tillsammans med min fru och 2 barn. Vi bor fantastiskt vid havet med nära till naturen och löpstigar runt knuten. (red googlar och konstaterar att det bor ca 7 000 pers i Hjuvik och det ligger på Hisingens sydöstra hörn). Löpning är en stor passion för mig. Dels springer jag för att må bra och få kraft, och dels för att tävla och utmana mig själv och andra. En ”vanlig” träningsvecka ligger på ca 50-60 km löpning plus lite annat som styrka, löpskolning, spinning mm.

Ett långsiktigt mål jag har är att vara bland dom bästa i min åldersklass – vilken den än är – kanske SM och VM en dag!? Kortsiktigt mål är under 36 på milen. Jag har hållit på med löpning sen jag var runt 18 år och har tävlat och tränat i stort sett fram tills nu. När jag var mellan 20 och 30 år tävlande jag i medeldistans (800 & 1500 meter) för Mölndals AIK.

Nu tränar och tävlar jag för Horsebay Track & Field , det är en nystartad friidrottsklubb i Hästevik , Torslanda där fokus är träning och tävling för barn & ungdomar. 2016 arrangerade vi Hästeviksloppet som blev en succé! Läs mer på : www.horsebay.se. Just nu avslutar jag en härlig vecka på Fuerteventura med massa träning och sol.

Följ mig gärna på instagram => @blixtfyr

Du är med i Springklubben, berätta?

Riktigt kul med tidningen spring där jag hittar mycket motivation och inspiration till mina pass.

Vill du också ha inspiration till din träning, bli medlem i springklubben: http://spring.prenservice.se/kodlandning?internetkod=436-4361001

Och du – dags att fundera på julklappar? – Ge bort ett medlemskap, ladda ner presentkortet här; http://springlfa.se/presentkort/

Håkans löpning nu i veckan....

Håkans löpning nu i veckan….

 Dela på Facebook