Dagens medlem…

Aktuellt  

Dagens medlem är en ambitiös eldsjäl som är med och driver löpningen i Halmstad, dessutom har han aldrig varit i bättre form än han är nu, möt Krister Johansson

Krister efter mål på Helsingborg marathon

Krister efter mål på Helsingborg marathon

Krister bjöd in mig förra vintern, jag var och pratade lite med löparna i deras grupp och höll ett pass. Ett pass som de tydligen kör regelbundet numera, kul. Att som Krister snart vara 50 år och känna att man är i sitt livs form, den känslan…. Det är inte i många idrotter som man kan ha förmånen att få uppleva det. Men vi springare… Krister är just där, eller hur?

Vem är Krister Johansson?

Jag är 49 år ung, ur Halmstadbo – har endast flyttat två kilometer sammanlagt under mitt liv. Bor centralt i Halmstad. Har alltid jobbat inom försäljning.  Resande säljare i södra Sverige inom hygienbranschen. När jag har övernattningar försöker jag springa med någon lokal löpargrupp, tipsa mig gärna! Har kravlat mig uppåt från sängrökare till 3-4 löppass i veckan. Tränar också 2 styrkepass i veckan, givetvis bara för löpningens skull, haha. Just nu är löpningen bättre än någonsin, mycket på grund av att jag varit frisk och skadefri hela året.

Jag drivs mycket av en ”omvänd-må-bra-tanke”. Vill bli snabbare, starkare och må bättre ju äldre jag blir! Är även ledare i IFK Halmstads långlöpargrupp, stans bästa löpargrupp för gemenskap och att utvecklas som löpare. Vi kör två gemensamma pass i veckan, kvalitet på tisdagar och långpass på söndagar. Ett gott gäng på c.a 50 pers. i alla åldrar och kapacitet. Personligen gillar jag flacka, asfalterade maratonlopp. Lägger upp träningen för dem.

Ambitionerna nästa år?

Mål för nästa år, jubileumsåret då jag fyller 50 är pers. på ”allt”! Milen, halvmaran och helan! Innebär sub 44, 1.44 och 3.50

Du är med i springklubben. Varför?

Att vara med i Springklubben är en självklarhet för mig. BG är svensk löpnings störste glädjespridare och inspiratör och tidningen läser jag från pärm till pärm. Har bara ett fel, det är för lång mellan numren…

Stort tack Krister, kul att du uppskattar klubben och magasinet och mig :). Har ju sett dig springa och tycker du är lite väl försiktig med dina mål – jag föreslår 42.30, 1.35 och 3.29. Bara att bestämma sig, som du vet sitter det i huvudet….

Vill du också ha ett magasin som man läser pärm till pärm utan att klara av att lägga den från sig? Bara dagar kvar sedan missar du vårt julnummer med 148 sidor. Bli medlem här: http://spring.prenservice.se/kodlandning?internetkod=436-4361001

Och du – dags att fundera på julklappar? – Ge bort ett medlemskap, ladda ner presentkortet här; http://springlfa.se/presentkort/

 Dela på Facebook