Omslag

Aktuellt nummer

Spring / Nr 1 / 2014

Den perfekta eftermiddagen..

Johanna

En riktigt bra eftermiddag efter en hård och lång förkylning börjar med fötterna på denna

efter_frkyln_2

och ansiktet mot solen med blicken på GPS klockan och ett konstaterande att jag lever, ja jag lever och jag kan åter springa igen.=LYCKA!

En riktigt härlig eftermiddags löpning tog sitt slut klockan 17.00 på Brogatan och det är en enorm känsla när man återigen kan träna med puls, med tempo och ha nuddat 4 min tempo delar av passet och vara frisk, inte snora, nysa, hosta och att solen dessutom lyser. Ja det var inte den roligaste och mest vackra slingan jag sprang idag och asfalten är smutsig vilket givetsvis ger en smutsig hund också men jag njöt ändå och det är det viktigaste.

efter_frkyln

En riktigt bra eftermiddag slutar med en god och kolhydrat, protein och grönsaksrik middag och sedan in i bokens värld.

efter_frkyln_1

En underbar lärare jag vikarierat för ett antal gånger gav mig denna idag. Det värmer i hjärtat att hon tänkte på mig.

Hoppas er dag varit lika bra som min.

För information så kommer butiken Acctive sport och hälsa att ha en löparkväll den 26 april kl 18-20 . Info nedan: 

Välkommen till löparkväll på Acctive , köpmantorget, på torsdag 26 april kl 1800-2030. Träffa team Acctive North´s löpartalang Johanna Nilsson och prata löpning, träning, kost. 15% rabatt på alla löparkläder, skor och utrustning. Tävla och vinn presentkort, provsmakning av proteiner och sportdryck. 

Ja löpartalang var inte mina ord, utan Kristers. Hahaha.  Men till saken hör att det blir en grym kväll då det finns möjlighet att få lära sig mer om kläder, utrustning, vilka sockor som är bäst, vilka kosttillskott som kan vara bra och annat som vi som är på plats kan svara på. Detta får ni bara inte missa! Jag kommer inte vara där hela kvällen men en stund i allafall. 

Jo just det, startbevis till Stockholms marathon önskas byta mot plats i Jubileumsmaran helst om någon fått förhinder då och hellre springer den 2 juni på Asics stockholms marathon. Ni kan också maila mig jonsiponsi@gmail.com om ni vet någon som är intresserad. 


ADIOS!

Facebook0Google+0Twitter0Pinterest0

Kommentera

xGilla Magasin Spring
Klicka gilla så missar du inte något.