Häng med på löparäventyr och träning i Marrakech

Nyheter  

Spring Marrakech erbjuder en träningsresa med professionella tränare i härliga miljöer.

Tränaren Frida Södermark tillsammans med Daniel Ekholm i Atlasbergen under vår senaste resa till Marrakech.

– Vi erbjuder en veckas träning, umgänge och roliga äventyr i ett skönt klimat, säger Frida Södermark, som är en av ledarna och tränarna som ni träffar på plats i Marocko.

De andra tränarna är BG Nilensjö, känd från Magasin Spring och David Pantzare. Även Mikael Grip är med och styr upp det mesta i bakgrunden när det gäller utflykter och träningar.

Resan är mellan 27 januari och 3 februari och vi bor på hotell El Andalous i stadsdelen Hivernage. Den 28 januari avgörs Marrakech halv-och helmarathon. Startplats ingår i resans pris, men är förstås inget måste. Vill man åka ned den 24 januari så ordnar vi det, men ingen organiserad träning innan den 27 januari.

Vårt hotell ligger 150-200 meter från start-och målområdet. Vilket är väldigt praktiskt, speciellt efter målgång.

Running with camels!

Vi erbjuder minst två ledarledda pass varje dag (se under fliken träning på resans hemsida). En dag åker vi till Atlasbergen och springer bland snöklädda bergstoppar, för att på eftermiddagen kunna koppla av i solen vid poolen på hotellet.

I resans pris ingår halvpension på vårt hotell, med riktigt serviceinriktad personal som gärna hämtar lite extra frukt till bordet, eller vad som önskas.

Frida Södermark får sammanfatta träningslägret i den mytomspunna staden Marrakech.

– När jag åker på träningsläger är upplevelserna i fokus – och ett äventyr med bra träning får man verkligen i Marrakech.

Så häng med och träna i olivlundar, på friidrottsbanor, i Atlasbergen och delta i Marrakech halv-eller helmarathon.

Morgonjogg med utsikt över Marrakech.

– Jag har varit i Marrakech cirka 15 gånger och blir lika lycklig varje gång. Här finns allt, det gamla mixas med det nya. Och tänk att springa i shorts mitt i den svenska vintern och se den blodröda solen gå ned. Jag ser redan fram emot det varierade träningsupplägget, säger Mikael Grip.

Resan passar alla kategorier av löpare. Spring Marrakech erbjuder även triathlonträning ledd av Tommy Jansson, vilket blev en populär nyhet förra året.

Lite vila för benen vid poolen på hotellet.

Mycket mer information och bokning på: www.springmarrakech.se

Som medlem i Springklubben får du 500 kronor i rabatt på resans pris. Vill man tidigarelägga sin resa och åka till Marrakech den 24 januari, så går det också bra (se mer info på hemsidan).

Den officiella hemsidan för Marrakech halv-och helmarathon:

Varmt välkomna!

 Dela på Facebook