Hitta dina lopp i Sveriges löparkalender 2015

Nyheter  

Välkomna in i Sveriges mest kompletta löparkalender. Totalt finns just nu över 500 lopp (526 för att vara exakt) i kalendern. Där finns stadslopp, traillopp, ultralopp, med mera. Vilka lopp springer du 2015?

loparkalendern_2015_banner_ex2

Alla lopp som har sanktion från Svenska Friidrottsförbundet finns med plus många fler.

Saknar du som arrangör ditt lopp så maila mikael.grip@springlfa.se så lägger vi in det. Maj är den absolut populäraste månaden att arrangera med 115 lopp. Sedan är det riktigt tufft mellan juni, augusti och september som har 76 (juni), 75 (augusti) och 74 (september). Den populäraste dagen att arrangera lopp på är lördagen 5 september med 20 lopp över vårt härliga löparland, 6 juni och 12 september är inte långt efter med 19 lopp.

Vill du ha en utmaning och ett mål att se fram emot 2015 så hittar du den i Magasin Springs unika löparkalender. Alla länkar till loppen fungerar, men i vissa fall har inte arrangören gått ut med information om sitt lopp ännu. Då har vi länkat till klubbens hemsida eller förra årets inbjudan. Men i de flesta fall är arrangörerna duktiga på att ha en egen uppdaterad hemsida med anmälningsfunktion.

Lycka till med just dina utmaningar och lopp 2015!

Direkt till Löparkalendern

 Dela på Facebook