Spring - Löpning För Alla

Aktuellt nummer

Spring / Nr 1 / 2017

SPRINGKLUBBEN

Springklubben är det enda sättet att  ta del av magasin Spring. Magasinet är en helig del av vår klubb, for members only. #3 är ute nu –  lyxigt format, mer läsning och ännu mer löpning. Vill du läsa, bli medlem – vår ambitionen är att bli Sveriges största löparteam.

Klicka in här: http://spring.prenservice.se/kodlandning?internetkod=436-4361001

Kostnaden är 379:-/år

KUNDSERVICE

Du har ett medlemsnummer på baksidan av tidningen, det använder du när du loggar in på https://spring.prenservice.se/Konto/LogOn?ReturnUrl=%2fminasidor. Här kan du se det mesta om just din prenumeration, ändra adress, etc.

FÖRMÅNER

Vi fortsätter jobba med fokus på att utveckla svensk löpning, inspirera och motivera alla som hittat löpningen. Utöver magasinet så kommer klubben ge en massa fördelar, dessa mailas ut i nyhetsbrev, aktuella just nu är:

Boken – Springa med vingar

För 135:- får du både den boken plus en en kriminalroman av Dekius Lack, ande koden ”Spring” i kassan – kolla in http://bakhall.se/indexshop.html

Springs egen klädkollektion

Under januari har du hela 33% rabatt, kolla in sortimentet här: http://teamservice.original.se/?username=spring

Marathonkoden

En ny bok om hur du knäcker koden för att lyckas som marathonlöpare. www.maratonkoden.se/springlfa-kampanj. Julspecial 145:- inkl porto.

Salming concept store

Gör deras runlab test, ordinarie pris 1995:-, 1395:- för medlemmar. Uppge Springklubben när du bokar. Specialpris just nu 995:-

Är du i butiken, köp ett par skor och du får 50% rabatt på valfri annan produkt.

Spring Camp i Båstad 23-23 april 2017

Som medlem får du en Spring t-shirt plus två böcker att läsa i pauserna, värde 250:-.

Läs mer om lägret och boka dig här: http://springlfa.se/spring-camp-bastad/

Iamrunbox – 20% rabatt

Springer du till jobbet? Eller vill du men vet inte hur du ska lösa det med kläder, etc. Nu finns det en ryggsäck som är framtagen bara med detta syfte, transportlöpning eller cykling och fräscha kläder när du kommer fram.

På hemsidan finns en film som beskriver ryggsäcken mycket bättre än jag kan göra med ord, kolla in: https://iamrunbox.com/sv/ – beställ i shopen och du får 20% rabatt.

Boken Springa – 139:- INKL FRI FRAKT!

Det tjeckiska lokomotivet, Emil Zátopek tog tre OS-guld i Helsingfors 1952. Jean Echenoz skildrar Zátopeks liv med Sovjet och kalla kriget som bakgrund, där Zátopek snart utnyttjas och kontrolleras av den stalinistiska statsapparaten. På sitt karaktäristiska sätt, lika elegant som lekfullt, berättar Echenoz om en långdistanslöpares uppgång och fall.

Springa blev en bästsäljare i Frankrike när den kom ut. Den följer Zátopek från arbetet på skofabriken, via de interna löpartävlingarna (som Zátopek först motvilligt deltar i) mot hans nyvunna intresse av att undersöka kroppen och dess begränsningar genom långdistanslöpning. Zátopek utvecklar sina egna träningsmetoder, uppfinner bland annat spurten, och utvecklas till att bli en världsstjärna. Hans tre OS-guld i Helsingfors 1952 är fortfarande oöverträffat. När hans karriär tycks närma sig den absoluta toppen måste han möta den alltmer kontrollerande och totalitära sovjetstyrda regimen. mailto:order@ramus.nu?subject=BG-Springlfa

Solid tävlingsförsäkring, endast 129:-/år

Ge bort en försäkring, omtänksamt och en liten kostnad som kan bli en grymt bra investering, http://www.solidab.se/Vara_forsakringar/Specialforsakring/Tavlingsforsakring

West Coast Night Run, se http://races.se/westcoast/

En serie på 5 lopp i vinter, 7 eller 14km. Pannlampa och reflexer som banmärkning. Som medlem använder du koden ”25” och har 25% rabatt på alla de olika orterna, anmäl dig på resp ort:

Ängelholm Nightrun, 3/2.2017
http://app.lap.io/event/2017-angelholm-nightrun

Båstad Final Nightrun, 3/3.2017

Det kommer löpande adderas nya erbjudande – allt med fokus på att ge medlemmarna bra möjligheter för att utvecklas och inspireras inom löpningen.

Löparskor

Syreupptagning vs puls vid traillöpning

Fem snabba till Glenn Björklund, lektor vid Mittuniversitetet och en av forskarna i teamet som undersöker syreupptagning i förhållande till puls under kuper

#jagspringer

Instagram

8 pulsklockor med GPS

Nu sitter det en pulsklocka med gps på var och varannan löpares hand. Garmin Forerunner 305 var en pionjär som lanserades 2007 – då tjock och klumpig – nu ä

Skicka in dina frågor till oss på Spring! info@springlfa.se

Löparkalender 2017
Våra hårdbevakade lopp 2017