Nytt nummer på gång!

Aktuellt  

I mitten av april landar vårt elfte medlemsnummer i brevlådan hos alla prenumeranter. Är du inte prenumerant och vill säkra bästa inspirationen som finns, bli prenumerant innan den 10 april, https://spring.prenservice.se.

Det väntar 164 fullspäckade sidor med allt möjligt från löpningens underbara värld, här kommer ett axplock.

24 timmars profilen är Sofia Smedman som har ett pannben utan dess like, vi följer henna bland annat på Kullamannes 16 mil som hon vinner med en osannolik spurt. Gillar du ultralöpning och långa traillopp – missa inte denna inspirerande artikel.

 

En annan galen tjej är Johanna Gren från Helsingborg, hennes utmaning under 2018 är at springa 100 maratonlopp, med andra ord två i veckan. Sanktionerade lopp, de flesta i Danmark. Klarar hon det blir hon den tredje i Sverige som lyckas med bedriften, de två andra är av samma kött och blod, nämligen hennes föräldrar. Hon är på god väg…

Petra Månström som i varje utgåva möter en intressant profil tar i denna utgåva pulsen på en före detta storlöpare som slutade när han var på topp, Oskar Käck. Vad låg bakom det beslutet? Hur tränade han, vad drev honom – lär känna Oskar Käck.

Den prisbelönta fotografen och skribenten Jacob Zocherman är tillbaka med ett fängslande reportage, denna gången om att lämna komfortzonen. Att springa vilse för att få ett ordentligt långpass och sedan känna glädjen över att komma hem, spännande, eller hur?

Nyfiken på swimrun? Det känns kanske avlägset just nu men snart är säsongen i gång. I Spring får du tips och du får en underbar racerapport av Ida Enstedt från tävlingen Ö till Ö 2017.

Vem är inte nyfiken på fenomenet Emelie Forsberg? En intervju med henne plus ett utdrag ur hennes bok, Skyrunner.

Detta är ett lite axplock, du kommer även kunna läsa om spännande löparfimer, maten som träningsredskap, stavhopparen Melker Svärd, Gunnar Olsson från Göteborg som reflekterar över fåfänga, Christian Klingebrandt reflekterar också, han över livets prövningar. Vi träffar som vanligt många löpare och får ta del av deras insikter och erfarenheter; Johnny Jantunen, Midde Hamrin, Jan Hagelbrand, Tommie Nordh eller Nordan som han kallas. Naturligtvis besöker vi några lopp också, vad sägs om Åhus Trail och det mytomspunna Barkley marathon där det bara är en som fullföljer vartannat år? Detta är inte allt, det finns mer – testa Spring, du kommer inte ångra dig.

Att läsa Spring borgar i princip för utveckling av din löpning. Du får cirka 1000 sidor läsning per år om det bästa som finns, löpning! Tveka inte, bli prenumerant nu: https://spring.prenservice.se/

 

 

 

 Dela på Facebook