Spring - Löpning För Alla

Aktuellt nummer

Spring / Nr 1 / 2018
Spring - Löpning För Alla

Om Spring

Spring Kommunikation AB är ett bolag med passion för löpning. Vi är ett gäng löparnördar med rötterna i det ideella föreningslivet som har ambitionen att utveckla svensk löpning genom att inspirera och motivera. Vi gör det på vår lediga tid men med 100% fokus på kvalitet och målgruppens önskemål. Våra verktyg är dels en Springklubb med ett magasin, i klubben får man de pusselbitarna som behövs för att utvecklas. Magasinet 6 nummer per år, möjligheten att vara med på läger, bli coachade, springa lopp, få rabatt på lopp, rabatter på en massa löprelaterade produkter, etc.

 

Magasinet har 100% fokus på svensk löpning och vänder sig till löpare som redan har hittat löpningen, har tävlat och känner att man vill ta ett steg till eller bara grotta ner sig i löpningens underbara värld.  Innehållet handlar om löpning i form av reportage om olika löpare och profiler, säsongstips, hälsa, mat, tävlingsrapporter. Vi lyfter även upp olika lopp, olika klubbar och städer – ambitionen är att man ska bli otroligt motiverad när man läst en utgåva av Spring. Alla skribenter är även löpare för att kunna kommunicera med målgruppen på ett trovärdigt sätt. Magasinet får man enbart som medlem, det går inte att köpa i butik.

 

I Spring ingår även springlfa.se, där har vi samlat en mängd intressanta bloggare, vi bevakar svenska löpare och svenska lopp. Vi ska vara den snabbaste löparsajten.

Löparskor

Sugen på ett skönt lopp?

Den 12-14 januari kan du starta 2018 med att deltaga i en stor trailhelg på västkusten, Sandsjöbaka trail. Distanser från 12 till 82km, reflextrail, med mer

#jagspringer

Instagram

8 pulsklockor med GPS

Nu sitter det en pulsklocka med gps på var och varannan löpares hand. Garmin Forerunner 305 var en pionjär som lanserades 2007 – då tjock och klumpig – nu ä

Löparkalender 2018

Våra hårdbevakade lopp 2017

Spring - Löpning För Alla

Spring - Löpning För Alla

Spring - Löpning För Alla

Spring - Löpning För Alla

Spring - Löpning För Alla

X
X