Tävlingen är avgjord…

Aktuellt  

I senaste utgåvan av Spring tävlade vi om 4 månaders coaching av Aktivitus. Coachningen var för två personer och deras premiumtjänst, Löpande plan. Detta är en helhetslösning där det ingår regelbundna tester, program och personlig coachning mot ett fastställt mål. Aktivitus säger, Du har en dröm – vi hjälper dig att nå den!

Det kom in många svar och Spring valde ut två finalister som vi sände över till Aktivitus, de drog en vinnare… Martin Bengtsson från Åhus som vill ha med sig kompisen Oskar.

Martin intervjuas efter Österlen Trail, Foto Jenny Österlen trail

Martins brev i korthet beskrev en fyrbarnspappa som plötsligt hittade löpningen, löpning som blev längre och längre och numera oftast är mellan 5 och 17 mil långa lopp. Nästan alltid i terräng eller berg. Långa lopp kräver mycket träning och Martin tränar mycket men begränsas av att kroppen säger ifrån; knä och hälsenor framförallt. Så fokus måste vara att när han tränar så måste det vara rätt träning och effektivt. Både han och Oskar är hyfsat nya inom löpningen och vill lära sig mer om rätt träning och träningsupplägg. Martin vill 2018 testa Lidingöloppet för första gången och då klara sub 2timmar, där har vi målet.

  • Vad kul att vi vann, Ska bli fantastiskt spännande att få proffshjälp med träningen då min kunskap är ganska begränsad. Jag ”kör på” och hoppas det är rätt upplägg för mig men det vet jag ju egentligen inte. Jag förväntar mig att få nya idéer på träningsupplägg, förståelse för varför vissa övningar/träningsupplägg är viktiga och kanske lite om hur man ska tänka kring kost och återhämtning också. Har flera intressanta tävlingar nästa år, men ett tufft mål är Lidingöloppet och med hjälp från Aktivitus och om jag håller mig skadefri borde sub 2 vara möjligt.

Vi kommer naturligtvis få rapporter hur det går för Martin och Oskar.

Den andra finalisten var Christian Klingebrant som efter ett tufft år behövde hjälp att komma tillbaka igen. Han ville ha med sig brorsan på resan. Brorsorna får var sin t-shirt från Spring och vardera en bok om Sveriges bästa motionsspår.

Vill du också vara med i tävlingar med härliga priser? Bli prenumerant på spring: http://spring.prenservice.se

 Dela på Facebook