Vinnaren i tävlingen om en weekend på Österlen

Aktuellt  

Dagens medlem vet inte om att hon är det, vi hoppas däremot att hon kommer sända in sin story. Dagens medlem har i konkurrens med flera hundra tävlingsbidrag vunnit en helg på Österlen med övernattning, startplats på Österlen Trail, mm tillsammans med en vän. Dagens medlem är Sofia Sonestam från Falkenberg.

Det var en klurig uppgift för oss att välja ut en vinnare av alla dessa underbara motiveringar. Flertalet hade ett syfte att glädja en vän, partner, etc – där fastnade vi. Till sist var det Sofias motivering vi inte kunde släppa:

Jo. För 27 dagar sedan läste jag en artikel om löpning. Om en kvinna som utfört någon form av löpning varje dag i 100 dagar. Och fått så många vinster utav det. Främst ett välbefinnande som slog allt. Jag och min vän antog denna utmaning. Någon form av löpning varje dag – minimum 2km vilket vi ser som vilodagarna, huvudsaken är att löparskorna åker på och vi kommer ut. Min fina vän tampas med panikångest och löpningen får henne att hantera detta på ett mycket bättre sätt. Ångestattackerna kommer mer sällan och liksom jag, mår hon allmänt så mycket bättre. Idag är vi på dag 27 – och vi mår så bra! Att få ge henne en övernattning på vackra Österlen och dessutom glädjepiller i form av ett traillopp hade varit fantastiskt!

Vi önskar er en underbar helg och stort lycka till på loppet.

Sedan måste vi påminna om att det i dag är sista dagen att rösta om året: https://www.webbenkater.com/s/58f5d8e

Vill du också ha chansen att vinna resor, startplatser, få en massa förmåner och ett grymt magasin 6 nummer om året, bli medlem här: http://spring.prenservice.se/kodlandning?internetkod=436-4361001

 Dela på Facebook