Hem Aktuellt 1 månad kvar

1 månad kvar

0

I dag är det 1 månad kvar till anmälan till århundradets största upplevelse stänger möjligheten att vara med. Veteran VM i Göteborg kommer bli Sveriges största friidrottstävling genom alla tider och du kan vara med…. Missa inte detta!

Sverige är som det ska vara på hemmaplan största nationen när det gäller antalet anmälda. Efter Sverige följer USA, England, Kanada, Tyskland, Australien och Spanien. Tänk så spännande att dela upplevelser med alla dessa, det är cirka 100 olika nationer som redan är anmälda. Största VM grenen just nu är halvmaran, men sedan följer alla löpgrenar, 100, 200, 800, 1500 och 5000 meter. 10 km landsväg som är öppet för alla kommer säkerligen bli det största loppet. Se mer på https://www.2024wmac.com/sv/

Nya Spring kommer i slutet av juni, men redan nu pågår jobbet för fullt och det blir ännu en utgåva med grymma veteranprofiler som vi kommer träffa på VM. Vad sägs om socialminister Jakob Forssmed, Europas snabbaste 45-åring Anders Logg, medaljplockaren i gång, Christer Svensson, landslagslöparen Madeleine Larsson, finska Diana Wikblom och många fler. Huvudpersonen i utgåvan är Yolanda Ngarambe. Ett fullspäckat nummer som vanligt med 200 sidor svensk löpning.

Du kan prenumerera här:   https://springlfa.se/shop/

Vill du följa VM har vi ett erbjudande idag, swisha 150:- till 123 527 67 12, du får då två utgåvor framåt på posten och välja valfritt äldre exemplar som en PDF. Mejla din beställning till bg.nilensjo@springlfa.se. Se äldre utgåvor i shopen enligt ovan.

Fyra veteraner du möter i nya Spring

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X