4 dagar kvar

0
8

 

Det börjar dra ihop sig för vårat träningsläger på spanska solkusten. Vi åker påskafton till Benidorm och är borta en vecka. Markus och jag hänger med Tjalves friidrottare ner till värmen. Lite sent kan tyckas. Jo, det hade ju varit riktigt skönt om vi hade åkt under februari, mars och kommit ifrån våran skitvinter lite. Men det här kommer bli riktigt bra inför Stockholm maraton.

Perfekt för oss att kunna kötta på en vecka. Markus och jag måste ju toppa formen ordentligt nu så vi inte blir ifrånsprungna av våran suveräne klubbkompis Frida Södermark.

Så nu har jag varit och växlat till mig lite euro. Det är ju svårt och veta hur många San Miguel man dricker under ett träningsläger. Men jag tog i ordentligt, så slipper jag riskera att råka ut för vätskebrist om kvällarna. Det är inget bra har jag hört.

Nej det här duger inte. Dags och knyta på sig skorna och göra ett besök i vrinneviskogen denna härliga sommarkväll.

 

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här