Hem Aktuellt ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN!

1

Årets första utgåva av magasin Spring är nu på väg in i tryckpressarna och det kommer verkligen bli något extra. 196 sidor bara löpning, det är en bok om ett av våra största intressen, kan det bli bättre? Dessutom – alla som tecknar sig för en prenumeration innan den 8 mars får en PDF på en tidigare utgåva, du kan se alla på https://springlfa.se/shop/. Här tecknar du dig även för prenumerationen, vill du bara testa en utgåva gör du det här: https://springlfa.se/losnummer/

Och du vet väl att du har bland annat 20% på Hokaskor som prenumerant, se: https://springlfa.se/klubben/

Vad bjuder då årets första utgåva på?

Vår profil är Linus Rosdahl, en löpare som gör allt för att bli en sub 2.10 löpare på maran. Få tränare mer och lika disciplinerat som Linus, det är hårt arbete!

Det finns tre långa artiklar till i utgåvan, ett som ger er statistik för 2022, seniorklasserna upp till M/K80, 5 namn per klass på distanserna 800, 1500, 3000, 5000, 10 000, 10 km landsväg, halvmaraton och maraton. Det blir i runda slängar 900 namn, klubb, tid och vart och när man sprang loppet. 900 namn, är ditt med kanske?

En artikel handlar om identitetskris, vad händer egentligen med oss när vi blir skadade? Vi får träffa löpare som delar med sig av sina lärdomar, bland annat Ida Nilsson. En artikel som återkommer i årets första utgåva varje år är årets prestationer. Läsarna har röstat fram årets man, kvinna, ungdom, lopp, eldsjäl, etcetera.

En artikel som säkerligen kommer beröra många är den om jakten på volym – hur kan vi öka vår träning utan att bli skadade? Just träning handlar även artikeln om Jonas Glans om – ofta skadad och har fått hitta sitt träningsmönster, en träning som gjort att ha slagit svenskt rekord tre gånger på 10 km landsväg. Du får möjligheten att ladda ner 6 månaders av Jonas träning i detalj, missa inte det. Angående träning så har Axel Smith kollat på likheter och olikheter mellan van der Poel och Almgren, spännande.

Vi får även träffa Lars Andervang, Carl-Fredrik Tohver och Felix Davidsson Berndtsson. Sedan får vi följa med på VM i speedgolf, Kullamannen, Sollentuna Winter Marathon och lära oss en massa om Eco Trail.

Det är ett litet axplock av innehållet, häng med 2023 – bättre inspiration till träning är svårt att få.

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X