Hem Blogginlägg Mikael Tisjö Äntligen dags, vårtävlingarna drar igång!

Äntligen dags, vårtävlingarna drar igång!

0

Inomhussäsongen har varit ett jättekul nytt inslag denna vinter för mig och något jag gärna fortsätter med kommande säsonger.

Meeeeen det är ju utomhus som fokus ligger och jag börjar nästan tro att man klarat av en pissvinter till i sitt liv för i helgen börjar tävlingarna dra igång här i mellansverige.

Idag ska jag själv springa Bålstamilen (träningstävling), imorgon är det Två Sjöar Runt, nästa helg Premiärmilen och sedan Startmilen i Örebro.

Första loppen på våren tenderar ju att bli en ögonöppnare och ofta kommer frågan om formen är dålig eller hur kul det är att ta i så här mycket. Som tur är så brukar båda frågeställningarna lösa sig.

Utöver nyss nämnda tävlingar så måste jag ju såklart slå ett slag för klubbens lopp i vår. Först ut är Bålsta Stadslopp som redan nu har över 60 st anmälda vilket är långt över förväntan och målsättningen är minst 100 st startande. Vi har även DM för mittsvenska distriktet, ungdomsklass, motionsklass samt 10 000.- för nytt svenskt rekord.

Många snabba löpare är redan anmälda bl.a Carl-Fredrik Thover (intervju med honom i senaste numret av Spring), Kristoffer Låås, Liselott Hellsten, Kim Andersson, Henrik Brattander, Yassin Yusuf, Johan Forststedt m.fl. Jag saknar dock Hammarbys stolthet Eskil Persson men än finns tid till anmälan då loppet är den 29/4.

Vi arrangerar även SM för 100 km och framförallt min klubbkompis Göran har slitit som ett djur med detta. Kul inramning med bana på Bro Park Galopp, livesändning mm. Vid rätt förhållanden kan man inte få en snabbare bana så möjligheter till nya rekord finns.

Hoppas få se lite fler deltagare på loppen såklart så vill få en snabb tia eller 100 km så kollar ni in länkarna nedan. (Finns även en 50 km klass)

Mot nya pers!

Anmälan Bålsta Stadslopp 2023 och DM 10KM Mittsvenska (mittlopp.se)

Anmälan SM/VSM 100 kilometer (mittlopp.se)

Anmälan Ultra Marathon 50K Bro galopp (mittlopp.se)

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X