Aquathlon

0
6

Nu är oktober här och för oss som hänger på forumet funbeat betyder det aquathlon-utmaning. Det är ett väldigt bra sätt att hålla motivationen uppe under vinterhalvåret. Det går ut på att man springer 5km och simmar 1500 meter. Två distanser där världsrekorden ligger förhållandevis nära varandra. Man behöver inte göra simningen och löpningen samma dag. Man får räkna resultat från oktober till april. 

Förra året var det strax över 60 deltagare med och jag lyckades komma på 8de plats med totaltid på 43.33 (Sim: 22.19 Löp: 21.14). Löptiden är ju inte speciellt bra men simtiden står sig ganska bra bland triathleter.

Denna gången hoppas jag förbättra mig en del och jag har redan satt två tider som nästan är identiska med förra året. Eller löptiden är identisk och simningen var jag 6 sekunder snabbare på denna gången. Tyvärr hade jag två dåliga dagar så det går att förbättra! Hoppas kunna göra runt 42 minuter totalt.

Salming race och speed
Valde snabba Salming race i onsdags

För er som tycker detta verkar roligt, häng med! Kul att försöka kapa sekunder under vintern för att skydda sin placering i resultatlistan :)

// Kalle W @kallewick

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här