Arrangera ett lopp och springa det också

0
23

Åh! Söndagar klockan tio vill jag alltid spendera ihop med ett gäng skithärliga människor mitt ute i skogen. Kaneberg är så himla vackert. Nu har jag sprungit där med jämna mellanrum under ett helt år och det spelar faktiskt ingen roll om det är högsommar och 25 grader eller slaskvinter och strax över nollan. Det är lika fint oavsett.

Efter passet med Halmstad orienteringsklubb igår stannade vi kvar och mumsade vi på tiokronorsfika i klubbstugan. Apelsinsaft och sjukt vitt bröd. Och pepparkakor. Pratade planer med orienterarna. Vad det ska bli av den här nya trail- och ultragruppen som startats upp. Vem som ska göra vad. Vad vi ska ha för projekt 2015.

Jag har sedan ett bra tag tillbaka gått och klurat på ett lopp i min kära hemstad, och har absolut inte lagt tanken på is nu när jag har en erfaren klubb i ryggen. Massa tankar och idéer. Pepp. Det liksom suger i benen. Men kan man arrangera ett lopp och springa det också? Jag vet inte. Säkert inte. Men jag vill. Hur som helst, så ska vi ha tiokronorsfika nr 2 igen på söndag, efter ännu ett lerigt 2-timmarspass i skogen. Det ska bli roligt. Hela 2015 ska bli roligt.

dubbel

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här