0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Bloggarkiv Petras blogg Att blicka framåt

Att blicka framåt

Efter mitt lopp på Lidingöloppet har jag fått frågan av många ”Vad blir ditt nästa mål nu?” Mitt svar har blivit kort och enkelt ”Att njuta.”

Ofta är det att just vid en framgång så ska man forcera framåt desto snabbare. Göra ännu bättre resultat. Det är väldigt sällan som man tillåts att stanna upp och verkligen få vara nöjd med den prestation som man har gjort. En klassisk fråga som reportrar ofta brukar avsluta en segerintervju med är ”Vad har du får mål närmast?”

Lidingöloppet var mitt största mål under den här hösten och det har varit en stor morot för min motivation under sommaren. Nu när jag äntligen lyckas vill jag verkligen tillåta mig själv att njuta av denna bedrift. Det är inte alla dagar som man kommer tvåa på Lidingöloppet. För att hålla i sin motivation under en längre period tror jag att det är viktigt att kunna stanna upp. Inte fundera så mycket på vad som man ska prestera närmast. Därför kommer jag inte kunna ge något besked på vad mitt nästa mål är. För just nu vet jag inte utan jag vill bara vara en glad och nöjd tvåa. 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelHelikopter ut på fjället
Nästa artikelSvar till Pepp

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,665FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X