Hem Blogginlägg Mikael Tisjö Att vara mogen när man inte vill.

Att vara mogen när man inte vill.

0
Dumcykel, eller?

Efter tävlingen i lördags började den oroväckande tanken att den lilla störande känslan i ljumsken kanske inte bara var temporär. På söndagen blev det därför träning inomhus på trainer och även tisdagen spenderades på sadeln för att förhoppningsvis göra att den begynnande inflammationen skulle försvinna.

Då det i onsdags kändes lite sämre började jag misstänka att det kanske var just cyklingen som startat problemet från början. Ny(gammalt) bygge med inte helt inkörd sittställning och lite för hårda första pass på cykeln har nog inte varit optimalt.

Oftast så är det superlätt att säga åt andra att vila när det börjar smärta lite men när det gäller mig själv är det inte lika lätt. Brukar ha som måttstock att man måste visa kroppen vem som bestämmer men gör det ont så man inte kan genomföra träningar mm då måste man inse fakta. Sen har man alltid nästan något som kärvar men skulle man vila så fort det kändes lite skulle det inte bli många timmars träning.

Hur som helst så var jag (iaf lite) mogen och vilade igår och idag blev det simning så hoppas efter helgen kunna vara på g igen. Simningen är trevligt men blir så långtråkigt tycker jag så det blir inga långpass direkt.

För övrigt såldes en av cyklarna förra veckan så nu är frågan bara vad man ska köpa istället?

En ny hoj, ny löparklocka, tävlingsresa?

Många frågor.

Avslutar arbetsveckan som många andra med tacos och att halvsomna i soffan om några timmar.

 

Trevlig helg på er.

Jorå, simmade Vansbrosimmningen förra året. Fick stryk av fler personer än sandkorn på en strand.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X