Benidorm dag 2

0
1

Söndag , är det söndag?… Vi har bara varit borta ett dygn men allt flyter ju ihop. Äta, springa och sova. Och ärligt talat så är det nog i den ordingen det går till här. Markus är ju inte den snabbaste vad det gäller o trycka i sig föda. Men trevligt har vi.

Dagens förmiddagspass hade vi skissat på att det skulle landa runt 20-25km. Vi sprang idag norrut mot Valencia och nya backar. Med havet som ständigt sällskap så var ju de första 10 km en ren fröjd. Sedan tornade bergen upp sig. Det är ju något speciellt med pojkar och berg. Vi pojkar måste ju alltid bestiga de små asen. Så uppför gick det och till slut även nedför. Vi har ju fortfarande ingen karta och förlita oss på (även om jag är skeptisk till att vare sig karta eller kompass skulle hjälpa oss på traven..) så vi chansar ju friskt mest hela tiden. Än så länge ler lyckan emot oss och vi har hunnit hem till de dukade middagarna. Så med andra ord slutade inte dagens förmiddagens pass på de tänkta kilometerantalet utan det råkade bli ytterligare en mil längre.. Efter de 35 km firade vi med ett dopp i poolen.

Mat, vila (1 timme och 20 minuters sömn) sedan var det bara och snöra på sig skorna igen. Buss upp till arenan och 5*1000m stod på vårat improviserade schema. Det var inte med lätta ben som vi struttade runt på den blåa tartanen. Trots våra trötta ben (eller i varje fall mina) så lyckade vi hålla ner alla de fem tusingarna under 3:10. Vi joggade ner till hotellet med ett viktigt samtalsämne: PIZZA!!

Imogon väntar nya äventyr, bergsbestigning och lite intervaller på det kanske… Jo, vi trivs här i spanien.

beni 5

mg dag2

mg2 dag 2

dag 2 3

dag 2 4

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här