Hem Blogginlägg Emring & Järlmo Bland lösmustascher, skratt & en herrans massa tjejer

Bland lösmustascher, skratt & en herrans massa tjejer

0

Boozthoppet

Boozthelgen blev som vi hoppades på med en massa skratt, lösmustacher, härliga tjejer och rullande höfter. Men låt mig ta detta från början, den riktiga booztkänslan infann sig egentligen redan under fredagseftermiddagen så det berömde hoppet kom strax innan tre. Solen lyste fint över Falkenberg och humöret var på topp.

En massa härliga produkter från våra sponsorer fanns i årets goodiebags, givetvis fanns ett exemplar av Magasin Spring också.

Asså det fullkomligt välde in tjejer, ja 270 stycken för att vara riktigt exakt, det fanns överallt, det var kära återseendet, nya ansikten och en massa förväntningar i luften.

En fantastisk ”påa” och välkomstvideo från Falkenberg Strandbad, känns alltid så gediget och välkomnade att ha sina arrangemang hos dem, det är blir lite som ett självspelande piano.

Okidoki, klockan nio, kickade vi igång årets Boozt med en liten skön dans, det var rullande höfter och shake, en skön stämning och snabbt kommer deltagarna i rätt ”mode” som vi vill ha dem i, avslappnade och att de kan koppla bort tvätthögarna där hemma, nästa veckas föräldramöte, stressig dag på jobbet eller vad det skall bli för lunchlåda på måndag, allt detta shakas bort på mindre än en minut.

Det mesta kring Boozt känns lite overkligt, ett koncept som är tre år gammalt, biljetterna säljer slut på någon timme och det drar fulla hus jämt. Helt overkligt, lite som en saga.

Vår föreläsare för helgen var Åsa Berggren som pratade om makt, kropp och sexualitet, det var en tänkvärd föreläsning som gav mycket pepp och det skrattades en hel del.

Jepp, som en del i en duo så skall man behärska det mesta, danspasset som Annika höll i var jive-inspirerat så det var twist, sköna hopp och fladdrande fingrar, gällde att hålla tungan rätt munnen.

Självklart så fanns även en minimässa på plats med företag som vi arbetar med, Johan och Lhina från Salming hade full rush i sin monter och det var många införskaffade sig lite snygga kläder och skor för att övervintra med stil.

Crazy bananas

Det fanns även möjlighet att få naglarna målade från OPI SverigeElite Hårteam undervisade i hårvård och tjejerna gick verkligen crazy bananas på plattänger, borstar och andra produkter. Ett mycket lyckat och uppskattat pass.

Den traditionella gruppbilden, strax innan lunch, ut i blåsten och in. Mäktig bild. Tvåhundrasjuttio, smaka på siffran.

Fotografering med rekvista

Vår Booztfotograf Johanna Svanström som dokumenterade hela helgen hade även en session där deltagarna kunde fotografera sig med lösmustasch, glasögon, hattar m.m, ett jätteroligt inslag där den ena bilden blev värre än den andra. Härligt att se tjejerna slappa loss.

Och så var det de där med att vi älskar att lägga våra arrangemang hos Falkenberg Strandbad, bilden ovan visar den glädje och engagemang som personalen utstrålar, det finns inget som de inte löser, är det inte hjälp med utskrifter, fixa podium till att flytta bildspel till en annan projektor, slänga in en extrasäng, få nya handdukar till att vara lyhörda till matallergier, de är fullkomligt outstandning. Emma och Åsa med dess team har verkligen varit helt fantastiska.

Bjöd på en extratimme

Vid bjöd även deltagarna på att sova en extratimme då vintertiden inföll sig i helgen, detta gjorde att morgonjoggen i rejäl motvind ändå hade ett litet gott gäng. Det är verkligen livskvalite att springa vid havet, doften, ljudet, en härlig start på dagen.

Och så var det de där med att bjuda på sig själv, under en sådana här helg så vänder man ofta in och ut på sig själv, det stressas en massa, det springs upp och ner i trappor, de checkas av och tickas av hålltider, det är ibland kippande anda med alltid med ett leende på läpparna, det kanske är först när man landat i soffan här hemma som man kan njuta och vara riktigt stolt över sin bedrift.

I allt detta så finns ändå alltid en, som vet när han skall stötta, backa, peppa, han den där man som hjälper mig i allt, han den där som är min man.

Tack för all hjälp under Boozthelgen!

//Camilla

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X