Bosön vs magiska Åre

Blogginlägg  
Magiska kvällar i Åre.

Magiska kvällar i Åre.

I september flyttar jag till Lidingö och börjar på Bosöns tränarutbildning. Ett stort kliv i mitt liv att börja plugga och försöka hålla mig till samma ort i 2 år…

Jag har ingen aning om jag kommer klara det och jag är livrädd för mitt beslut. Det som gör att jag ändå tar detta beslut är för jag vill ha mer betalt. Jag är less på att vrida och vända på varje krona, att tvingas springa lopp för att vinna pengar och jobba utan att det känns som man får betalt. Jag är less på att be om pengar och låna hit o dit, på att gå i gamla polare kläder, trasiga ofunktionella kläder Jag är trött på att alltid leta efter den billigaste resan o på att aldrig ha råd att hälsa på familen. Jag har massa erfarenhet och kunskap men jag har inget papper o då sitter man fast även om energin och kreativiteten är stor så skulle d vara så gott att bara langa upp ett papper o säga kolla jag har kunskapen BEVISET!
Nu ska jag in i Bosöns-säkten och suga in all kunskap o mer bland vinnare, förlorare, krigare, talanger, sökare, drömmare och proffs.
Återigen i Stockholm och vemodigt farväl till norr och Åre ännu en gång <3

Kommer sakna mina morgon jogg kring fröåns naturreservat. Fjällskog o kalfjäll

Kommer sakna mina morgon jogg kring fröåns naturreservat. Fjällskog o kalfjäll

Där bor jag i Åre.

Där bor jag i Åre.

Åre sommar.

Åre sommar.

Magiska dagar i Åre.

Magiska dagar i Åre.

Inte så illa heller att ha Lidingöspåret runt hus-knuten hela septemberg inför Lidingöloppet ;)
Dags att ta hem dädär loppet efter 5års frånvaro och väntan.

 Dela på Facebook