Comedy Run inställt

Ove Haugen  

Tidigare, i den här bloggen, gjorde jag reklam för en välgörenhetsgala jag skulle medverka i på Trädgårn i Göteborg. Det hela skulle gå av stapeln den 17 maj, som ett slags uppladdning inför Göteborgsvarvet. Publiken skulle få möjlighet att pastaladda samtidigt som de lyssnade till ett antal springande ståuppkomiker (som dock inte skulle skämta och springa samtidigt).

Tyvärr är galan inställd. Det var inte tillräckligt många som ville låta sig underhållas kvällen innan loppet, vilket jag i viss mån har förståelse för. Kvällen innan vill vi hålla oss nyktra, se över utrustningen, lägga oss tidigt och fokusera på morgondagens stora utmaning, (Tur förresten att alla med nummerlapp åker gratis med kollektivtrafiken. Annars skulle utmaningen ha blivit att ta sig till Varvets startområde med ett biljettsystem som kräver sivilingenjörsexamen, buddistisk sinnesro samt svenskt medborgarskap.)

Den som ändå vill ha underhållning den 17 maj kan ta sig till Folkteaterns foajé där undertecknad är gäst hos en Humorgrupp som kallar sig Anonyma humorister. Showtime 21.30.

goteborgsvarvet

Titta han springer – Göteborgsvarvet!

 

 Dela på Facebook