Hem Aktuellt Dagens medlem…

Dagens medlem…

0

Idag är det en månad kvar till vi ska lämna #2 till tryckeriet, är du medlem? Om inte http://spring.pren.nu/. Dagens medlem hoppade på tidigt och är en tjej som ganska nyligen valde att fokusera på löpningen, läs om Eleonore från Ängelholm.

Eleonor Sellgren
Eleonor Sellgren

När jag får texten från Eleonor blir jag glad. Träffar ofta människor som gjort olika resor med sig själv där löpningen och kosten varit en stor anledning till att de idag mår bra och kan njuta av vardagen. Överhuvudtaget så är situationen eller ögonblicket när man blir en löpare intressant.

Vem är Eleonor Sellgren?

Jag är 24 år och bor i Ängelholm. Ser mig själv som en driven, energisk och glad tjej som brinner för hälsa och träning. Hittade mitt intresse i både löpning och träning generellt när jag gjorde min egen livsförändring 2008 som b.la innefattade en viktresa. Därefter har det legat mig varmt om hjärtat hela tiden. Har styrketränat mycket men nu valt att lägga fokus på löpningen och satsa på den.

Hur har 2016 varit och vad väntar framåt?

Jag tränar mycket vanlig jogg blandat med back och intervall träning samt styrka med egen kroppsvikt. Ett litet extra fokus på kostintag är något jag planerar resten av detta år. Det är först i år jag har insett att löpning är min grej, något som var mer en hatkärlek innan. Jag skyndar långsamt och är försiktig för att inte råka ut för några skador.

Jag har sprungit Änglamilen, Ängelholms halvmarathon och i dag (17/9) är det dags för Lergöksloppet. För min egen del har det varit mer ”träningstävlingar” för att hitta riktlinjer osv. Känner att jag har ambitioner inom långdistans och mitt stora mål är Stockholm marathon 2017, men innan dess blir det fler halvmaror och andra smålopp. På Stockholm marathon har jag som mål att springa på drygt 5 timmar vilket kräver enormt mycket pannben och träning men som jag tycker ska bli kul!

Du har gått med i springklubben, varför?

Nu har jag valt löpningen, har ett tydligt mål nästa år och väljer att satsa på det. Då känns det självklart att gå med dels för att hitta likasinnade människor men också kunna dra nytta av tips och även kunna bidra med egna tankar, mål och inspiration. Jag har en ambition att kunna hjälpa andra med sina hälsa och sprida inspiration och glädje i mina kanaler. Mycket via Instagram – @eleonoresellgren

Tack Eleonor, härligt att du hittat löpningen och lycka till på loppet idag. Sedan har du en härlig utmaning att träna mot under vinter, kul att du valt Springklubben som en av dina inspirationskällor. Det borde alla göra, eller hur? Klicka in här: http://spring.pren.nu/

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X