0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Blogginlägg Maria Larsson Den trebenta hunden

Den trebenta hunden

Öis Runners betyder otroligt mycket för mig! Helt underbara träningskompisar och grymma coacher, bättre kan det inte bli.

Idag träffades vi på Slottsskogsvallen för ett banpass. Vi är ett gäng världsvana löpare som har bott utspridda lite varstans det senaste året. Emma har svettats i Texas, Nina har strosat vid Eiffeltornet i Paris, Ronja har pluggat och jobbat någonstans mellan Ystad och Haparanda och jag har haft ökenhallucinationer i Tucson. Men idag körde vi 5*800m + 2*300m +2*200m på de röda banorna i Slottsskogen. Vid sidan stod Andy och Midde med tidtagaruret i högsta hugg, alltid redo. Vi är ett grymt team som kämpar och sliter ihop, men framförallt har vi så otroligt kul tillsammans. Då spelar det ingen roll om Ronja missar spårvagnen eller att Maria blir getingstucken innan passet. Inga sura miner.

Passet gick fint och efter nerjoggen tyckte världsvana Nina att vi skulle testa lite yoga. Är man löpare är risken ganska stor att avståndet mellan händer och marken när man stretchar baksidorna, är större än avståndet mellan Ystad och Haparanda. När pilatesledaren i Flagstaff försökte trycka ut mina armar i en position som heter Jesus, då gick jag ut från salen och kom aldrig tillbaka. Från cykeln uppe på gymmet kan jag ibland snegla avundsjuk på tjejerna som skakar höfter i Zumba-salen, men Bambi på hal is hör inte hemma i Sydamerika. Idag visade Nina oss hur man gör Trebenta hunden, Solhälsning och Kinesen. Jag vet inte hur en trebent hund ser ut men jag kan tänka mig att vi prickade ganska rätt idag.

20140727-234858-85738309.jpg

20140727-234901-85741066.jpg

20140727-234859-85739623.jpg

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelSvensk JVM-succé på 800 meter
Nästa artikelSM Guld & Zigge Open

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,659FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Växelbruk

0
Det är väl lite si och så med löpningen just nu, veckomängden är nere på ensiffriga nivåer i kilometer räknat. Jag är väl hyfsat...

Racerapport MLM Maraton

November drain

- Annons-

PODCAST

X
X