Detaljer som gör skillnad

BG  

Min blogg skulle enligt min presentation innehålla tävlingsrapporter, min egna löpning och processen runt Spring. Det har blivit en del tävlingsrapporter – något av det häftigaste man kan läsa, eller hur? Idag reflektioner runt detaljer…

Detaljer som gör skillnad?

bild-bg-nails

visar de jag fick, de övriga fick och mina magiska…

Jag föreläser en del om löpning och brukar roat berätta om en detalj som får åhörarna att fundera – är han riktig? Jag sparar säkerhetsnålar från skjortorna jag köper, de är jäkligt små och väger i princip inget. När jag tar fram dem, då är det på riktigt ☺ Pulsen stiger och jag är laddad för en prestation. I helgen som gick deltog jag i ett motionslopp i Skåne, tävlingsgeneralen som jag känner ganska väl snurrade upp mig på läktaren… I mitt kuvert med nummerlappen hittade jag nålar som var stora som mina 47:or, hur tänker de tänkte jag. Jag såg en stor fördel jämfört med mina konkurrenter, haha, de kommer ha det tungt!

Nu visade det sig att det var ett skämt – det var bara jag som fått nålar modell gigantiska. Jäkligt kul och ett uppskattat skämt av tävlingsledaren Jens Andersson.

En liten detalj som gör skillnad, definitivt mer mentalt än fysiskt. Räknar nu med att se många med små nålar i framtiden ☺

nummer-1-2014

Visar ett utkast på vår första omslag, det kommer göras om – det finns detaljer som inte är rätt…. vilka? Det får ni se..

Detaljer som gör skillnad?

I dag är det torsdag, på söndag, senast måndag ska premiärnumret av Magasin Spring sändas till tryckeriet. Om ni bara visste vilken process det är, det är värre än att förbereda sig för en VM start. Etthundra sidor med relevant innehåll, inspirerande bilder, motiverande reportage, ett språk som löpare känner sig hemma i. Det är verkligen många detaljer och detaljerna gör skillnad. Har stämt av med löpare längs resans gång och fått värdefull input, har två journalister som är inbitna löpare och några andra som är grymma skribenter – kombination hoppas jag ska bli grym.

Löparna vill ha mycket läsning, erfarenheten säger att du måste få andas, pausa när du läser med bilder, etc. Kommer vi hitta rätt? Kommer du känna att här sitter detaljerna rätt!

Trots att jag tävlat på hög nivå, arbetat på höga befattningar så har jag aldrig känt mig så mentalt sliten – detaljerna måste sitta, detaljerna som gör skillnad!

Ser fram mot er feedback om några veckor.

Detaljer som gör skillnad?

Mitt bolag, Mediavänner är ett litet bolag med små resurser, Denna satsning är egentligen för stor, men shit vad kul. Livet blir roligare när man vågar chansa…

När ni fyller i formuläret att ni vill ha en prenumeration så landar er beställning hos mig. Jag kopierar in era namn, adresser, etc i ett exceldokument, min kvällsuppgift – varje kväll. Jag hade hoppats på fler prenumerationer, samtidigt så har de flesta lanseringar inga alls, vi har många. I Skåne är det väldigt stort intresse, i Helsingborg sjukt stort. Känns som alla som äger ett par löparskor vill läsa Spring, hedrande. En detalj som gör mig jäkligt varm och tillfredsställd är att väldigt många väljer att prenumerera på 8nr, en produkt som ingen sett, ingen har läst – men huvuddelen väljer att gå all in, ståpäls!

En annan detalj i ämnet prenumeration är att jag har roat mig med att titta på var vi når ut, vi har snart en prenumerant i varje ort i hela Sverige – vilken grej! Jag ser orter som jag aldrig hört talas om och inser hur stor och utbredd löpningen är – många kämpar runt om i vårt land för att kapa sekunder, nå ett mål, etc. Jag kan också se en överrepresentation i en del orter, av någon anledning tycks Falun var riktigt på hugget? Är löparintresset större där än i andra orter eller har vi en ambassadör?

detaljer-som-gor-skillnad

Detaljer som gör skillnad och ger energi!

Detaljer som gör skillnad?

I dag kan man mäta allt. Vi har under en månad varit i gång med vår sajt springlfa.se. Redan nu kan vi se skillnaden mot gamla sajten som fanns:

  • Större interaktion
  • Man är inne längre, surfar runt, tar del av innehållet.
  • Fler som går direkt in, dvs ej kommer från google

Att kunna mäta allt innebär att vi kan lägga mer krut på det som uppskattas, att ge er ännu mer av det ni gillar.

Spring-hemsida

Vi ser vad ni vill ha, detaljer som gör skillnad.

Till sist, en detalj som gör skillnad…

Fram till söndag kl.23:59 går det bra att lägga en beställning på en prenumeration och få #1 i brevlådan. En liten detalj som jag hoppas kommer göra stor skillnad i din utveckling som löpare och jakten på nya mål i höst och 2015.  Tveka inte, gå in nu och teckna en prenumeration…

 Dela på Facebook