Dramatiskt i Thailand…

0
5

Då har man brakat loss i Thailand. Har börjat sisådär får jag väl erkänna. Startade med att komma vilse i Bangkok, då det slutade med att vi hamnade på ett hotell ute i slummen (Vi var inte medvetna om de långa avstånd i Bangkok). Hursom, Bangkok spenderades därav mestadels i taxi (Iaf ett sätt att få seghtseeing övertygade vi iaf oss om). Väl i Krabi (där planen var att avnjuta Thailands ö-värld) lyckades jag flummigt nog att glömma att smörja in axlar och ryggen. Jag smörjde annars in mig jätte noga med SPF 30. Vi hann iaf se Railey Beach, där jag också fick chans att mata snälla och söta apor med banan. På kvällen fick jag dock mitt straff på grund av min flummighet. Axlarna var illröda.

Idag vaknade jag med forfarande smärta och Andreas hade dessutom fått feber. Trots våra besvär lyckades vi dra iväg på en kortare tur till Chicken Island. Väl där lyckades jag bli attackerad av en aggressiv och stor apa. Han ville åt min mat och hoppade upp på lilla mig. Insåg då att jag har missat det här med självförsvar när en apa som är bra mycket mindre än mig ändå lyckades läxa upp mig. För livrädd blev jag och han fick all min mat. Som tack har jag nu tre rivsår i pannan.

Hur som, vi har omkring 3 veckor kvar och ser ljust på framtiden. Nästa år borde Thailand vara bättre, eller hur?

petra

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här