0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Ekorre

Dåligt med uppdateringar här, jag vet. Efter Izza-projektet när det inte fanns ett konkret syfte med att blogga kom det lätt efter, kommer lätt efter ska jag säga..Hösten är här med alla förpliktelser, barnens skola, barnens aktivitere, egna jobbet, huset, etc, etc. Ofta tänker jag tillbaka ( det har ni läst förr eller hur??) till hur det var när jag jobbade utomlands..Nej, jag vill inte byta bort familj och hus och allt men samtidigt kan jag inte låta bli att förundras över hur alla klarar av detta ekorrhjul år efter år, och att de dessutom har tid att blogga..

Jag ska försöka skärpa mig med bloggandet. Kanske om jag sätter upp ett mål med min egen träning, kanske det blir lättare då? Egentligen känner jag att jag inte vill ha något mål med träningen mer än att må bra, det räcker med att mina PT-kunder når sina mål – kan jag tänka..

Att köra klassikern nästa år skulle vara kul, eller kanske damma av Triathlondräkten som legat på hyllan i 20 år..Vi får se.

 

.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Föregående artikelSvar till Pepp
Nästa artikelBack in Berlin

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,665FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Recension Nike Tempo Next%

0
Säsongsavslutningen i november följdes av två veckors helvila från träning och då passade jag även på att köpa ett par nya skor för lite...

All I Want For Christmas

Växelbruk

- Annons-

PODCAST

X
X