Hem Nyheter Emring & Järlmo flyttar sin blogg till Spring!

  Emring & Järlmo flyttar sin blogg till Spring!

  0

  Emring & Järlmo har länge varit en av västsveriges mest populära bloggar. Nu kommer de fokusera mer på träning och löpning och väljer därför att flytta sin blogg till Spring.
  emringjarlmo
  Har ni alltid varit intresserade av träning och löpning?
  – Träning och ett aktivt liv har vi haft med oss sedan barn-och ungdomsåren då vi båda var väldigt engagerade i fotbollen, när skorna lades på hyllan började vi att anamma löpningen. Vi spelar även en del tennis och när tid finns hoppar vi på cyklarna, knäpper på hjälmarna och ger oss iväg på långa cykelstrapatser.
  Varför springer ni?
  – Löpningen är den träningsform som passar oss bäst då det är enkelt och tillgängligt. Att knyta på sig skorna och ge sig ut när det passar oavsett tid på dygnet eller årstid. Att sedan löpningen är det som är mest effektivt för vårt välbefinnande och att hålla igång gör ju att det blir en del av vår livsstil.
  Att man får uppleva saker tillsammans som att springa på en enslig stig kantat av en vacker natur till att stå i startfållan och känna adrenalinet pumpa och alla förberedelser är väl genomförda är också en del varför vi springer, just upplevelserna.
  Hur kombinerar ni jobb, träning, fritid och er relation?
  Vi är nästintill experter på att lägga vardagspussel, allt ifrån jobb, klämma in en lunchlöpning, hämta och lämna barn, skriva offerter, arrangera event till att bara vara hemma och landa i soffan med en tidning.
  Att ha den stora äran att ha gemensamma fritidsintressen, driv och mål gör att den tid vi lägger på träningen aldrig blir att man behöver kompromissa som ex. ”Jag går ut och springer en runda, men jag kan ta disken när jag kommer hem” en klassiker som i vårt hem inte existerar.
  Så i vårt fall gynnar våra gemensamma intressen vår relation, att man får pepp, stöd och förståelse kring att man ibland har tunga dagar då benen känns som bly till att den andre driver på att vi visst skall ut och springa fast det ösregnar och det är halvkuling. Vi kan locka fram det där lilla extra av varandra, ett jävlar anamma och det berömda pannbenet.

  Ert bästa löparminnet tillsammans?
  – En kall lördag i februari då vi blev körda i bil upp till Kullens Fyr i Mölle för att springa enda hem, sträckan var 21 km. Uppe vid fyren var det ödsligt och blåste isvindar. Vi tryckte igång klockan och vår resa började, vi passerade stora bokskogar och vindsargade fält. Vi tuggade på och kilometrarna rullade på liksom vi, vi sa inte så mycket under färden, vi var nog lite tagna av stunden då vi var ett med löpningen. Allt stämde. De knastrande gruset under sulan, andningen, det var vi mot kilometrarna.
  Vad får vi läsa om i er blogg?
  – Vi kommer bjuda på en härlig mix av manligt och kvinnligt. Vi tar dig med i vår vardag allt från löpintervaller i motvind, rinnande snor, mjölksyra, goda pastarätter, eventförberedelser till inspirerande resor och upplevelser ute i vida Världen. Vi kommer även ge våra tips kring hur vi gör för att löpningen blir naturlig del av vår vardag. Vi skriver väldigt personligt med glimten i ögat och vi lindar inte in betraktelserna i bomull utan målar upp den med sanningsenliga penseldrag.

  Vi ser att ni har ett evenemang som heter Löplyx – vad är det?
  – Eventet Löplyx är en av Sveriges lyxigaste tränings- och livsnjutarhelger, det är dagar fyllda med inspiration, lyx, glädje och en massa roliga löppass, allt för att ge deltagaren de bästa förutsättningarna till att bli en bättre löpare. Deltagaren blir inspirerad, finner likasinnande och breddar sitt nätverk. Alla kan komma och springa med oss oavsett nivå. I år är vi i Falkenberg på Strandbaden, helgen den 2-4 oktober. Detta arrangemang hålls två gånger om året.
  Vi ser att ni är ambassadörer för Salming – vad betyder det?
  – Ambassadörskapet med Salming innebär att vi representerar den ”vanliga” löparen och att vi sedan gör det som par är unikt i sig. Vi inspirerar, samarbetar och syns med Salming på olika event, arrangerar kundkvällar samt PR-uppdrag.

  Gå direkt till Emring & Järlmos blogg

  INGA KOMMENTARER

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här

  Exit mobile version
  X
  X