En dress för success

0
745
helga
Samtidigt, i en morgontidning nära dig, fortsätter jag tjata om motion vs prestation. Om du vill läsa kan du göra det här.

Och medan sommarjobbet som taltidningsredaktör på tidningarna bjussar på schemaledigt i några dagar tränar jag på att vara ledig. Semester har aldrig varit min bästa gren och i år kommer den att bestå av två veckor i augusti, då jag egentligen borde göra hemuppgifter från YH och repetera anatomi och lite annat inför den teoretiska grundutbildning jag ska gå på the Academy precis innan Skellefteå-året drar igång igen. Det är lika bra att ladda på. Det senaste året har varit helt fantastiskt och det ska bli otroligt spännande att se hur vardagen ser ut när jag är färdig med min utbildning.

Jag inledde ledighetsövningen med att pallra mig upp till gruppträningspasset UX Energy utanför sporthallen igår morse. Pust. 30 sekunder kan vara väldigt långa när man försöker dra sig uppför ett rep eller spänsta loss i burpees med frukosten halvvägs upp till återseende. Sedan spontandrog vi till Valbo eftersom en nybliven 11-åring i min närhet gärna ville köpa sig en ridhjälm. På kvällen grillade vi korv under björken borta vid uthuset i trädgården och pratade om potatisland och jordgubbsodlingar. Lyllo oss som får bo här där alla chanser finns.

Idag ska vi hänga på bryggan hos några andra lyllosar. Ambitionen att springa uppför en backe eller två i afton kan komma att avta under dagen, eller inte.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här