Hem Blogginlägg Stafettblogg Ett hinder övervunnet

Ett hinder övervunnet

0

Gårdagens löpning genomfördes utan musik i öronen! För mig har det alltid varit en enormt viktig punkt för att klara mig igenom de löprundor som jag varit ute på själv men igår hade jag bestämt mig för att köra utan och ge det en riktigt bra chans. Jag blev väldigt förvånad själv för det gick över förväntan. Hela rundan njöt jag av staden som sakta började väckas till till liv. Nu känner jag ett lugn över att ha kunnat gör ett sånt framsteg och framför allt inte att vara beroende av huruvida mobilen är laddad eller ej. För många är det här säkert ett skitproblem men det har varit ett hinder i min träning då jag sprungit utan sällskap. 

Rapporten från gårdagens runda lyder som följer att kroppen fortfarande känns lite trött men dock bättre än gången innan så det känns som om jag kan vara på banan snart i alla fall 😃.
På tisdag är det äntligen dags att sätta igång med våra Running Team löpningar igen. Efter sommaruppehållet så kommer även att välkomna två nya löpare till vårt tjejteam vilket alltid är jätteroligt. Vi växer och växer så är du tjej och också sugen på att börja träna med oss i Göteborg på tisdagar så är du varmt välkommen! Vi samlas 18.20 vid Friidrottens Hus och håller på till ca 19.45. I vårt gäng springer vi som har ett stort intresse för löpning och vi är allihopa på olika nivåer men vi är ett fantastiskt gott gäng som peppar varandra och springer ur och skur.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X