0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Hem Blogginlägg Maria Larsson Ett steg närmare rätt

Ett steg närmare rätt

När expediten frågar mig om jag vill ha kvittot, då säger jag alltid nej. Jag har så svårt för att slänga saker och har man slagits av tanken att det kanske kanske kanske kan komma till användning i framtiden, då går det absolut inte att kasta bort ett kvitto från Hemköp augusti 2013. Lika bra att inte ta emot kvittot från början. Dessutom blir plånboken lättare att bära.

Tanken med SM-loppet i Umeå var att tacksamt ta emot kvittot, även om det riskerade att bli kvar i plånboken en längre tid. Så det gjorde jag! Och det var så grymt kul att springa med nummerlapp på bröstet igen. Och det var så skönt (tro det eller ej) att springa med mjölksyra upp till öronen och spy efteråt. Det var enormt kul att spendera helgen med Göteborgs bästa friidrottsklubb. Det var extra roligt att träffa alla löparkompisar igen. Men framförallt, det var en oerhörd lättnad att veta att kroppen håller och att jag, som Björnstammen sjunger, är ett steg närmare rätt.

Visst är siffrorna på kvittot inte att hänga i granen och självklart vill jag så mycket mer, men det var inte riktigt det som var tanken heller. Det var ren och skär vilja sista fem varven. Det kändes ungefär som att huvudet varvade Marias hjärta ett par gånger innan det bestämde sig för att hjälpa hjärtat imål. Lite som att huvudet tröttnade på att varva och springa i ytterspår. Okej, ta min hand så drar jag dig. Nu vet jag var jag står efter några trassliga månader, ett kvitto på formen helt enkelt. Lång tid med träning utan uppehåll är vad som gäller nu.

I huvudet finns bara en tanke: Tänk den dag då huvud och hjärta springer lika fort.

20140805-152010-55210071.jpg

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

AKTUELLT NUMMER

Årets sista utgåva snart till tryck!

0
Ett litet axplock om vad som väntar i nya Spring. Om en vecka trycker vi adresserna på baksidan, är din adress med? Annars är det hög tid..

FÖLJ OSS

8,658FansLike
6,714FollowersFollow
- Annons -

BLOGGAR

Växelbruk

0
Det är väl lite si och så med löpningen just nu, veckomängden är nere på ensiffriga nivåer i kilometer räknat. Jag är väl hyfsat...

Racerapport MLM Maraton

November drain

- Annons-

PODCAST

X
X