Hem Aktuellt Finsk segrare i tävling om årsprenumeration!

Finsk segrare i tävling om årsprenumeration!

0

Tävlingen på Instagram där man kunde vinna en årsprenumeration av Spring är avgjord. Vinnaren blev en stark, frisk och glad löpare från Finland.

Tävlingen gick ut på att fotografera sitt exemplar av Springs senaste nummer. Juryn, som bestod av diverse folk på redaktionen, bedömde bidragen utifrån olika aspekter som humor, fyndig, bäst (?!). Vann gjorde användaren Starkfriskglad. Inte för hennes grafik- och fotokunskaper utan för hennes fina och ärliga motivering.

Vinnande bidrag

Nedan följer den motivering som Starkfriskglad vann med.

Kära @magasinspring. Jag har ett problem. Jag bor i Finland och ja, det är ju inte nåt problem i sig. Jag är född här och älskar mitt land så missförstå mig rätt och låt mig förklara.

Bilden överst på choklad, som redaktionen enligt ryktet älskar, representerar mitt hemland. Mycket gott kommer från Finland som också den allra godaste Fazers blå. Bilden underst till vänster innebär under inga omständigheter att jag hejar på Sverige i hockey (där ryker med stor sannolikhet en vinstchans, men jag måste vara ärlig och spela fairplay, bära eller brista). Sveriges flagga representerar i mitt bidrag det svenska språket och är samtidigt ett tack till Sverige som levererar högklassiga kvalitetsmagasin fulla med spring så att en finlandssvensk i Finland har möjlighet att läsa tidningar också på sitt modersmål. Tack! Den sista bilden på Spring magasin, en skärmdump på det senaste numret. Platt fall. Vad händer? Jo, er fina tidning lyser med sin frånvaro på tidningshyllorna här i mitt land Jag har därför varit tvungen att skaffa mig en kurir som levererar mig er fina tidning, väntar leverans av senaste numret nu i veckan. Men. Min kurir är tillgänglig bara 2 månader till, sen upphör min leverans av springnyheter. Ni förstår mitt problem, jag behöver verkligen trygga en fortsatt leverans av Spring. Håller tummarna på en vinst nu!! #magasinspring #jagspringer Dessutom tycker jag att er tidning är som mig, #starkfriskglad – a perfect match! (ni skrev inget om att flört inte var tillåtet)
Det är en stark motivering och en liten tår kan ha synts till på undertecknads kind. I texten ovan har ”smajlisar” inte kommit med utan för att få hela känslan hänvisar vi till bidraget på Instagram. Se @starkfriskglad:s bidrag på Instagram här.

Tävlingen kunde däremot har avgjorts tidigare. Då vi i vår bedömning kan ha nämnt att det finns ett antal chokladslukande personer bland jurymedlemmarna, kom det lagom till påsk ett paket från Finland. Inte från Starkfiskglad, men från användaren Bellaspaletten, som paketerat sina favoriter tillsammans med ett mycket trevligt Påskkort.

Här kunde tävlingen ha avgjorts. Erik blev extremt glad över allt choklad som kom till redaktionen.

De kreativa bidragen var det inte brist på. Vi fick in två bidrag som vi gärna delar med här. Det ena är från användaren Hejloparen som på sitt sätt avbildat Springs senaste nummer. Fantastiskt snyggt tycker vi och rekommenderar alla med Instagram att följa @Hejloparen för fler fantastiska illustrationer på temat löpning.

Fantastisk kreation från instagramanvändaren hejloparen.

Det andra bidraget kom från Karibien och närmre bestämt från ön Bequia där, vad vi gissar, semesterfiraren Nilssonpeo inte kunde släppa taget om sin tidning. Det blev helt enkelt ett dopp för Spring nr 3 2015.

Instagramanvändaren nilssonpeo läser Spring på sitt sätt.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X