Född till vinnare

Blogginlägg  

Min lägsta nivå är grym. Jag har ALDRIG på tävling sprungit milen över 39min sedan ja var 14 år. Jag har några ban-rekord runt om i landet Litmilen, jägarmilen, öståkermilen, prinsensminne, offerdalsmilen, jag sprang min första 11km någonsin på 43min som 14åring i fotbollskläder, ja flög igenom midnattsloppet på 35.20 som 17år helt utan klubb, jag krossade på lidingöloppet under 2h, under 3h på sthlm maraton i 35grader som 17åring och deltog i finnkampen o sprang 5000m på 16.53 (första banloppet någonsin för mig). Min lägsta nivå är grym. jag kan springa 2h på förmiddagen och tävla milen under 36min på em (inget jag rek). Jag kan kriga tills smärtan försvinner. Det finns inget jag älskar mer än att ställa mig på start linjen och tävla! Det är som en drog att få pressa sig till det yttersta och jag blir bara mer taggad av ryggen framför mig för jag är envis enda in till målsnöret,.
Jag har sprungit bättre än Isabella Andersson på KK-joggen 2009 vs 2008 och många lopp ligger jag itopp på bästa tiderna genom. Allt handlar om att springa som fan varje gång, sätta på knappen o ja vet att ja kan krossa.
Jag skulle ALRIG tänka att jag inte hade en chans på vinst, i löpning kan vad som helst hända o jag är hungrig som fan på vinst alla dar i veckan, spelar ingen roll om det handlar om downhill, boxning, crossfit, klättring längdskidor, snowboard… instinkten sätter igång direkt o varken ja vill eller inte så kan ja inte låta bli att våga o vilja komma åt “segern” och vara starkast, snabbast, modigast så ofta jag kan.
Denna instinkt har lett till ett stort självförtroende på tävlingsdagen men har också bidragit till skador och överträning.
Jag är otålig och rastlös så ger du mig fria händer så spårar träningen totalt.
Det jag vill komma till är att jag behöver en tränare som sätter ner mig på jorden så jag slipper tänka. Jag är redo att slava under någons kommandon för att vara sin egna tränare funkar inte för mig.

1011773_267735376728188_815537395_n

yoies ord: smärta är en god känsla, då säger kroppen ifrån så du ska sluta, dom flesta slutar också. Att inte lyssna på smärtan och istället lära sig att älska den, att älska när det brinner i benen att svimma över mållinjen gör dig till en livsfarlig vinnare och kommer skrämma skiten ur motståndaren. vinna eller försvinna.

10155278_268907966610929_1233526284_n

 Dela på Facebook