Hem Blogginlägg Emil Mann Försenad tävlingsrapport och statusuppdatering

Försenad tävlingsrapport och statusuppdatering

0

Det var ett tag sen nu, men låt oss säga att jag har grävt ner mig i träning så låter det bra. Sist jag skrev ett inlägg var det bara ett par dagar kvar till Premiärmilen och loppet gick väldigt bra tyckte jag! Tiden 53.31 är kanske inte så imponerande överlag, men gångerna jag sprungit en mil eller längre i ett svep kan jag räkna på en hand. Det känns jättekul att ha den här tiden att jaga och det ska bli spännande att se hur mycket jag kan förbättra den när jag ägnar mig åt långdistanslöpning till 100 %. Jag måste också få tillägga att min spurt var grym! Har du mig i rygg när det är 200 m kvar så är du rökt ;)

I övrigt så går träningen väldigt bra just nu. Mitt lilla experiment har slagit väl ut och jag är både starkare och uthålligare. Snabbheten fattas fortfarande, men så fort jag släpper på träningen och ökar intensiteten så kommer den att dyka upp igen. Att det är min sista säsong som sprinter gör mig motiverad att träna på, men jag längtar verkligen tills det är över och det är dags för mig att samla kilometer i benen!

Föregående artikelPetra möter Charlotta Fougberg
Nästa artikelPetra Månström är klar för Spring
Snabba steg Namn: Emil Mann. Född: 1988. Bor: Hofors. Jobb: Översättare. Klubb: Hofors LK. Tränare: Ingen. Meriter: Distriktsmästare ett par gånger och så när en SM-final i sprint. Favoritsträcka: Än så länge måste jag nog säga 60 m, men om ett tag kommer det nog vara milen. Personliga rekord: 60 m: 7.21, 100 m: 11.33, 200 m: 22.80. Vill med löpningen: Se utveckling. Ser fram emot: Att lära mig så mycket som möjligt.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X