Hem Blogginlägg Mikael Tisjö Från toppen till botten och lite prylar.

Från toppen till botten och lite prylar.

0
Senast igår fick jag en ”komplimang” för mina grova armar.

Efter Kungsholmen runt var jag för en gångs skull nöjd med resultatet men den lyckan blev inte långvarig.

Förkylningen från helvetet slog till med feber och halsont och först nu två veckor senare börjar känna mig som en människa igen och kan kliva på lite hårdare träning igen.

Fördelen med att jag blev sjuk var att min ömmande häl har fått vila lite och när skriver detta tycker jag se en ljusning på det problemet iallafall.

Vad gör man när man inte kan träna då?

Kollar löpning på youtube samt köper nya prylar så man får ännu mer ångest av inte kunna träna, smart.

Ny klocka har det blivit då min första TomTom börjat kännas gammal för länge sedan. Ny ersättare blev betydligt fräschare Garmin 735XT. Redan innan första turen var jag lite småkär när den vägde in 12 gram lättare än den gamla, -30 sek på milen där direkt. Nä skämt åsido, den största anledningen till byte var faktiskt att få varje km:tid direkt utan att behöva räkna sekunder varje intervall eller farten på tävling. Än så länge är jag mycket nöjd, lätt att förstå och ställa in, enda minuset är en lite repkänslig display.

Förutom klockan har det blivit nya skor, ett par Nike Zoom Fly och ett par Saucony Kinvara 8. Har sedan tidigare Zoom Fly 4% men de vill man inte slita på i onödan med det priset. Lite mer stoppning, lite hårdare sula, dåligt grepp förutom på asfalt och sköna lyder omdömet hittills. Sauconyskorna är inte testade än men trivdes fint i modellen innan så blir nog bra och tanken är de ska användas på Lidingöloppet om kärleken överväger hatet till det loppet.

Så nu är det bara jobba på mot nästa lopp som blir? Ja det skulle kunna bli Stockholm marathon men förmodligen inte då jag inte är anmäld, lite rädd och inte i någon form att tala om.

Helt ok vikt, priset under 1000.- fick avgöra färgen.
Snabba på Lidingö eller?
Föregående artikelVeckans snackis…
Nästa artikelTankar inför maran – Famous last words
Gubblubb Namn: Mikael Tisjö Född: 1981 Bor: Bålsta Klubb: Nordic Strides/Umara Sports Club Tränare: Egen Meriter: Vunnit Tour of Flanders (retroversionen) Personliga rekord: 1500 m 4:31,31 (inne), 3000 m 9:32,93 (inne), 5000 m 16:32 10000 m 34:09,82, 21,1 km 1:15:30, 42,2 2:40:54 Favoritsträcka: Maraton. Roligaste löparminne: Dubai halvmarathon, galen stad och lyxigaste inramningen. Vill med löpningen: Slå mitt bästa jag.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X