Frida Wallberg

Yoie  

vill bara skriva till och om Frida. Hon har alltid varit min förebild, som ung tjej bland större killar veta att det finns fler tjejer i en liten ort som gillar att träna hårt och  kan ta hårda slag i ringen, det har gjort mig till en stolt fighter.

Frida är starkast tjejen både fysiskt och psykiskt. Hon brukar komma hem till Åtvid och spela fotboll med oss i boxningslokalen och när hon är med är matcherna alltid tuffast och alla taggar till och måste ge extra för det är fan inte lätt att vinna mot Frida, vet inte ens om hon någonsin förlorat på våra matcher i boxningslokaler. Dessa matcher är det fritt mä blod, svett och kärlek. 

Hon har varit med mig sen jag för 15år sen klev in i boxningslokalen i Åtvid, även om hon inte varit med rent fysiskt så andas hela lokalen Fridas jävlarannamma psyke. Att vara ensam tjej som 10åring bland större killar har präglat mitt psyke men jag har aldrig känt mig svag, tvärrtom. Tobbe som tränat både mig och Frida från början lyfter dom som han vet har krigar hjärta och det har VERKLIGEN Frida!

Hon brukar träna på morsans gym och då berömt min vilja och styrka och på FB gillar och kommenterar hon fortfarande när jag vinner och tränar eller bara ser att ja har det bra. Grymt ödmjuk tjej med det största hjärtat. Hon är den starkaste jag vet och slåss vackrast i världen men hon skulle aldrig göra en myra illa.

Frida är inte som andra tjejer hon har en sjuk talang och gått sin egena väg och lyckats!

Frida, vi ses så småningom i lokalen o då ska du ja o Tobbe va i lag och spela som de fighter vi alltid kommer vara! <3 Frida Wallberg

 

 

 Dela på Facebook