Hem Blogginlägg Annakarin Arveheden Granbergsbacken vs Jurassic Park

Granbergsbacken vs Jurassic Park

0

Näe. Man är inte mycket till löpare så här i mansförkylningens slutminutrar. Men efter jättemånga dagars matt stirrande på tapeter som måste bort, bra grejer på Netflix (Bloodline! Better Call Saul!) och diverse appar som antagligen gör en korkad, var det rätt trevligt att komma ut en stund i motvinden innan praktikantplikten kallade på eftermiddagen.

Dagens outfit: Jättedammiga stora solbrillor, gammal britpop (man måste bara ha den där badmössan på riktigt, eller hur) och halsduk från stället där jag helt nyligen tog… konstpaus… körkort för skylift. En rafflande utmaning för en höjdrädd.

Med steg tunga som något från Jurassic Park och en andning hämtad direkt från lungkliniken släpade jag mig runt i maklig fart som inte ens räckte hela vägen hem. Granbergsbacken var lika omöjlig att springa uppför som förr i tiden, när jag ännu inte börjat motionera. Vattenlöpningsintervallerna, långpassen och gymstyrkan har tydligen helt lämnat kroppen, som istället tycks bestå uteslutande av vitt mjöl, raffinerat socker och färgämnen från påskäggsgodisar.

Puh. Halvmaran om alldeles för få dagar kommer att bli en kamp.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X