Hammarbybacken maraton

Yoie  

bobbi_010

Hammarby backen 23 gånger.

syrran hade pratat om loppet, det var ju inte länge sen vi sprang 6gånger upp för den backen (totalt upp o ner 10,5km). Men nu var det alltså maraton sträckan och 23 gånger upp.

Jag tackade nej eftersom jag inte vill riskera att bli skadad men var på plats och hejjade på Amanda och 10andra tappra eller ”självplågare”.

löparna kved av smärta och mummlade ”hata hata hata hammarbybackan” en del undrar man hur de har mått veckan efterloppet… Alla utom Amanda (bobbo) hade det riktigt riktigt tufft på slutet och tappade, Bobbo ökade istället på slutet och kom 2a av alla på sin första mara någonsin. Väderförhållndena kunde inte varit bättre med 10+ och sol!

Utsikten på Hammarby backan är blänande vacker en sådan dag och det var full aktivitet i backen.

Jag är imponerad av henne och hon har blivit riktigt stark den senaste året då hon också tävlat i triathlon och imponerat på erfarna tritleter. Den resande och äventyrs hungriga person som jag är började jag leta upp bergslopp åt henne och fann ett i Borneo. När jag presenterade kinabalu climbathon för henne blev hon helt lyrisk så jag hoppas hon kan bli en riktigt stark bergslöpare så kan jag hänga med och coacha :). En bra andledning att få henne att åka till fjället med mig och träna!

det tog drygt 4h för dessa tre löpare att springa hammarby maraton. Grattis fighters!

 bobbi_028

 Dela på Facebook