If u can’t say love

Yoie  

Fint med människor som ler mot en o vågar utbyta gillande blickar. Folk som tar sig tid o inte undviker sällskap på vägen. Som förgyller dagen genom att höra av sig spontant o som vinkar glatt och tar omväg för att små prata. Människor som inte är rädda för att ge komplimanger om man ser något man gillar. Man kan lära o påverkas av dem o sprida vidare :) dude I like u! ———————–YoieBohlin ord ———–> Ja e så trött på alla löften, trött på att snubbla över tröskeln, så nu slår ja mig loss, för min frihet ska ja slåss. imorgon när jag vaknar kommer ja leva som ja är, kommer aldrig mer göra som ni säger, nu kommer ja gå min egena väg. Ja ska festa med mina vänner o bara göra som ja känner. Om solen går ner ska jag fortsätta le, älska mej själv för ja fruktar inte er. Imorgon säger vi dä vi tycker, ja står för vem ja ä o skiter i era rykten. Ingen kan göra mig mindre, klarar alla hinder. Bara ha det så jävla bra, finns inget ja inte klarar av, finns inget som säger att det va dä ja skulle va. Om ni är i världen för att leva, om ni som ja slutat vela. För du är normal,just helt olik alla andra,h är med dig på vägen så släpp ut o börja andas. Skriver dem detta brev, skriver vem ni sa att ja skulle va o sedan gräva ner. Kommer aldrig va som ni sa, inte tillräckligt bra, men förr eller senare är det mig ni vill ha. I varje hörn har jag samlat rester gjort era tester gått på fina fester o försökt röra mig i “rätta” krettser. Men livet är stort större än vad man ser så till alla tänkande skriv ett brev o gräv ner. http://m.youtube.com/watch?v=gzSi7voW7Hc

 Dela på Facebook