Hem Aktuellt Innehåll i #1 2022

Innehåll i #1 2022

0

På onsdag trycks adresserna på magasinet, sedan tar Posten över och den hamnar i din brevlåda. En två månaders process är avslutat, dags att börja om. Kom på när jag tankade i går att det kostar 29:- i månaden att läsa Spring, för det får man 1,4 liter diesel…. Vad säger det? Läs mer och bli sugen på att springa, lämna bilen och du har en uppsida på ekonomin :)

Jag berättade lite kort om innehållet för några dagar sedan, vill addera sista sidan vi gör, innehållsförteckningen – där ser du vad som väntar.

Repris för er som inte läst 

Ett stort tema i årets första utgåva av Spring är tillbakablick. Man blir nästan lite rörd då man konstaterar vilket underbart år vi haft, vilken fantastiska prestationer. I magasinet får ni dels de 5 snabbaste löparna från seniorklass upp till äldsta veteranerna, tjejer och killar, från 800 meter upp till maraton. Ett nörderi i siffror som de flesta löpare gillar. Vi bjuder även på resultatet av läsarnas omröstning i våra 9 olika kategorier, det är sjunde året som vi utser årets man, kvinna, veteran, ungdom, eldsjäl, klubb, ledare, lopp och prestation.

Som om inte detta skulle vara nog så får ni toppen av en 102 lista med årets bästa prestationer. Många magiska ögonblick att tänka tillbaka på och minnas. Det är en skatt för alla löpare och något som blir kul att öppna och titta i under många år framåt..

Omslag #1 2022

Vår 24H profil har haft ett bra år, men vi är övertygade om att de bästa åren ligger framför Anastasia Denisova. Hennes livspussel har i princip hamnat rätt nu och det kommer med al säkerhet innebära många grymma prestationer under 2022. Två killar som imponerat stort under 2021 är Linus Rosdal och Archie Casteel – de kommer båda finnas med i större utsträckning senare i år, men vi tar pulsen lite nu.

Två andra killar som alltid är intressanta är Anders Kleist och Kim Andersson, dem får ni läsa mycket om i denna utgåva, även Viktor Zackrisson finns med. Två manliga löpare som inte presterar på topp nu är maratonikonen Tommy Persson och Rodriga Camacho med tre OS starter på citt CV. Just det, de kan du också läsa om i nya Spring. Precis som den härliga duellen som pågår mellan Sarah Lahti och Meraf Bahta, om ultradrottningen Sofia Kay och även 24-timmars löparen Therese Fredriksson. Listan på löpare ni kommer möte är längre än så, men det får vara lite överraskningar.

Är ni intresserade av träning så handlar säsongstipsen om fokus på tävlingsfart och att hitta flow, vem vil inte det? En lösning kan vara att följa Wimans träningsprogram som ni får helt fritt via en artikel i magasinet, eller kanske handlar det om laktattester? Axel Smith har gått på djupet med laktattestning, ni får veta allt!

Ett litet axplock av innehållet

I magasinet får ni även träffa Henrik Orre, det är första artikeln av tre som beskriver hans krasch i höstas och förhoppningsvis får vi vara med på resan tillbaka till löpningen.  Utgåvans stafettkrönika är signerad Nicholas Roman och beskriver och ger tips om fenomenet reflexlöpning. Till sist, en liten hemlis – krönikör Mikael Grip har hittat en tidsmaskin som gör dig 20 år yngre, ups…

Är du inte prenumerant, passa på nu – detta kan vara din bästa investering i din löpning. Tips, idéer, inspiration, med mera snyggt förpackat i minst 164 sidor fem gånger per år. Bli prenumerant, du kommer inte ångra dig: https://preno.se/spring

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X