Hem Bloggarkiv Johanna Inställda flyg men lugn filbunke

Inställda flyg men lugn filbunke

0

Jaha ja..

 

 

Då sitter jag fast här i ett snöigt  Luleå.  Det var inte så det skulle bli i morse när jag glatt studsade   upp ur sängen  ( okej lite klämkäckt  överdrivet ) och tog 6 lugna snökm   med Selma för jag trodde att några h senare är jag på väg till Spanien.  Vad kan gå fel? Uppenbarligen en hel del.

Kommer jag  för sent till mitt jobb får de konsekvenser om det leder till  att andra drabbas . Att komma försent är inte bra.

Blir någon annan försenad resulterar det i att andra drabbas och om man lagt sitt hopp i någon annans händer vad gör man då?

– Man väntar .

 

På något konstigt sätt tänkte jag ändå  att :

-Gud vad det är härligt och blött och vitt även om snön vräkte ner och lämnade ett slirigt måddtäcke där jag säkert spände mig mer än jag borde gjort .  Jag fick en lust att ge mig ut på ett kravlöst långpass i en oomsluten cirkel,  men vetskapen av en maraton om 2 dagar stoppade mig . Det var som om jag sökte ursäkter.  (?) Att slippa springa . Skyllde på att den långa flygresan från Kina ännu satt i kroppen . Frågan är om 50 km loppet på hög höjd ännu sitter i kroppen och knoppen  ?.

Duschade och gjorde min matlåda  ( kolhydrater, proteiner , vitaminer och  mineraler ) klar och fick tack och lov en tid hos min fysioterapeut Anna  ( den bästa ) som lättade upp spänningarna i skuldra och nacke samt mobiliserade nerven i armen  som bråkar med mig .

 

På vägen dit skriver Karin och frågar om mitt flyg bokats om .

– Nej vad menar du frågar jag och undrar allvarligt om hon skojar med mig . Hennes flyg  hade tydligen gjort det . Till i morgon .

Ja men ni fattar . 1 dag för sent . Vad tusan är detta ?.

Jag kollar telefonen och finner ett incheckningssms  från SAS som säger att jag är välkommen att checka in på flighten  i morgon.

Med stressen i halsen kommer jag in till Anna och medan hon behandlar mig hinner jag tänka tusen tankar .

-Vad skönt jag kanske slipper springa !  Vad skönt det vore att bara slappa idag och dricka lite vin och mysa inomhus  Och jag vet inte om detta är bra eller dåligt men hur ska man kunna bli sugen på maraton här i detta snöland med dessa förutsättningar när allt tjorvar? Ingen stämning liksom .

Men jag som annars brukar stressa upp mig när saker ändras snabbt kände mig lugnare än morgonfilen .  Som en filbunke.

-Manana  manana ,  hade plötsligt satt sitt grepp om mig .

Hjärtat i morse från vår tur.

 

I rondellen mötte jag hundvakten och bästa Bengt  som var på väg hem till mig,  för att hämta hjärtat helt ovetande om detta som hänt .

I luren fick jag bekräftat av SAS,  att JAAAAA mitt flyg var inställt och både Karin och jag åker i morgon bitti istället via Amsterdam och landar i Valencia på eftermiddagen istället för på kvällen i dag som det var tänkt . Varför ? Jo inte alls på grund av snökaos utan försenad BESÄTTNING.

Hallå liksom .!

 

Hur som helst så är ett lugn i mig och borta är de spänningar jag känt .  Jag hoppas innerligt att dessa kommer åter för det går inte att springa bra om man inte är pirrig.  Men kanske är det survädret i Luleå och mörkret som bidrar .

Hur som helst är det bara ladda om. En kök hemma fick bli god mat . Soffmys  och briljanta  idéer .  Om vi kommer fram vet ingen .

Hur det går på söndag vet ingen .  Hur vi väljer att hantera de situationer som uppstår är en träningssak . Målet är en sal men redan dit är också viktig

Idag är jag stolt över mig själv . Var det du också !

 

Adios !

 

 

 

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X