Hem Nyheter Julklappstips

  Julklappstips

  5

  Har du kvar några klappar på listan? Du vet väl att du kan ge bort en gåva som räcker hela 2022, en prenumeration – https://springlfa.se/arets-julklapp-2/

  En annan häftig julklappsidé är koppar.

  Spring har lyft fram koppning och Curams massagekoppar några gånger och gav även några av våra läsare chansen att testa och utvärdera kopparna vilket gav positiv feedback bland annat gällande upplevelse av bättre återhämtningsförmåga. I början av nästa år kommer vi tillsammans med Curam erbjuda er att få testa några helt nya koppningsprogram som är framtagna för löpare. Det blir artiklar i Spring och film på springlfa.se. Genom att etablera en kort koppningssession som komplement till din löprutin kan du öka din uthållighet, förbättra din spänst, snabbhet och mobilitet. Du kan också få en ökad kontakt och bättre närvaro med din kropp och löpsteg. Samt få hjälp till snabbare återhämtning och skapa en mer balanserad och hållbar kropp. Som allt annat, är det kontinuitet som gäller även för detta, men det fina med Curams massage koppar är att de är väldigt enkla och effektiva att använda och vissa moment kommer att kunna göras samtidigt som du sitter och jobbar, tittar på serier eller vad du nu gör. Du behöver inte heller hålla på så länge varje gång utan ett par minuter räcker. Vi hoppas att ni ska haka på och vilja testa detta!

  Vill du redan nu köpa Curams massage koppar, till dig själv eller till någon i julklapp så kan du använda koden ”Spring15 ” så får du 15% rabatt på ditt köp fram till jul. Curam Static massagekopp används enbart för statisk koppning (du låter koppen vara kvar på ett och samma ställe och låter den göra jobbet åt dig) och är designad för att kunna fästa på mindre kroppsområden såsom knä, nacke, axlar, handflator, fotsulor, vrister men passar lika bra för större områden. Curam Dynamic massagekopp kan användas för både statisk användning – passar bäst för större områden såsom ben, rygg, rumpa och mage. Samt för dynamisk användning, när du låter koppen sakta glida över huden upp och ned eller från sida till sida. Väldigt bra för tight bindväv, stumma muskler och för en effektiv utrensning av slaggprodukter. För glideffekt behöver du antingen använda olja på torr hud, förslagsvis Curam Body & Massage olja med ingredienser som förstärker koppningens effekt, alternativt i duschen med duschcreme.

  Ger du bort kopparna i julklapp till en löparvän så kommer här ett förslag på julrim:

  Du springer slinga efter slinga,

  detta utan att någon dig ens behöver tvinga

  Inte konstigt att du ibland känner dig lite trött,

  du har ju på din kropp i åratal nött

  Den är stark och uthållig, men kanske lite stel?

  Rätta mig om du tycker jag har fel!

  Mjuk och rörlig bör den väl helst vara,

  använd dessa så kan dem dina önskningar besvara

  Har ni frågor kring Curams massagekoppar kan ni kontakta grundaren Marie, ni når henne på info@bycuram.com

  Fakturaruta:

  Det nystartade svenska varumärket Curam lanserade förra året ett koppningskoncept där man utför metoden på sig själv, baserat på den uråldriga traditionen men anpassad efter den moderna människans aktiva och hektiska livsstil med utgångspunkten att det ska vara enkelt och gå fort att ta hand om sig själv. Curams koppar är tillverkade av 100% miljövänligt silikon och hjälper till att ge kroppen en djup bindvävsmassage.

  www.bycuram.com

  Shop

   

  Vem minns inte USA simlandslag på OS, alla hade koppmärken över hela kroppen. Kanske värt att testa, vad kan det göra för din löpning?

   

  5 KOMMENTARER

  LÄMNA ETT SVAR

  Vänligen ange din kommentar!
  Vänligen ange ditt namn här

  Exit mobile version
  X
  X