Kort löppass för nyårsfirare

0
8

Idag har du kanske massor att förbereda inför kvällens nyårsfirande, men en halvtimmes löpning borde du hinna med. Här är mitt halvtimmespass till dig:

10 min bekväm löpning – inte för snabbt, inte för långsamt. Hitta ett tempo som känns skönt med ett bra flyt.
15 min 45/15 – i 15 minuter kör du 45/15 (spring 45 sek, gå eller jogga i 15 sek). Kötta på bara!
5 min snabbdistans – om du har köttat på ordentligt ska du vara väldigt trött och då tömmer vi det sista med 5 min där du springer som om det vore årets sista dag.

Här är en video där jag visserligen kör 70/20 (om man nu har mer tid) och inte 45/15, men låt dig inspireras ändå.

Föregående artikelJulens alla rundor
Nästa artikelDeltagarrekord i Kalmar
Emil Mann
Snabba steg Namn: Emil Mann. Född: 1988. Bor: Hofors. Jobb: Översättare. Klubb: Hofors LK. Tränare: Ingen. Meriter: Distriktsmästare ett par gånger och så när en SM-final i sprint. Favoritsträcka: Än så länge måste jag nog säga 60 m, men om ett tag kommer det nog vara milen. Personliga rekord: 60 m: 7.21, 100 m: 11.33, 200 m: 22.80. Vill med löpningen: Se utveckling. Ser fram emot: Att lära mig så mycket som möjligt.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här