Hem Aktuellt Lidingödubbeln!

Lidingödubbeln!

0

Tre av grabbarna som siktade på dubbla Lidingömedaljer kan nu andas ut och njuta av sina prestationer. Övriga? Nästa år?

2 medaljer på samma dag..

För några veckor sedan skrev vi om åtta killar som hade en speciell utmaning inför årets Lidingölopp, medaljtid först på 15km (under 1.07) på morgonen och sedan på 30km några timmar senare under 2.15. (https://springlfa.se/lidingoutmaningen/) Två av dem kom aldrig till start på grund av skador, men man kastade in två reserver. Så i dag var de åtta löpare som hade spänt bågen och såg fram mot 45 kilometer terränglopp… I de sociala medierna har vi iofs kunnat se att fler hoppat på utmaningen, så kanske var det fler som klarade det än de tre som vi har här. Av de åtta var det nämligen Niklas Henningsson, Erik Aschan och reserven Andreas Mathson som fixade utmaningen. Se bild

Morgonens 15 kilometer var dock a walk in the park, alla åtta i mål på 1.05.20, Fredrik Grimberg, Niklas Henningsson, Erik Aschan, Joakim Hägglund, Andreas Mathson, Johan Segerström, Mattias Jonsson och Ulf Petersen.

Att ladda om till 30km blev dock för tungt för några av dem, sex fullföljde men som sagt var bara tre på medaljtiden, alla tre hade 2.13.20, Erik Aschan, Niklas Heningsson och Andreas Mathson får alltså hitta nya utmaningar till nästa år.

Övriga? Tre till fullföljde Ulf Petersen 2.23.47, Mattias Jonsson 2.27.36, och Joakim Hägglund 2.55.43.

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X