Hem Blogginlägg Emring & Järlmo Livsnjutarlöpning och elegant V-formation

Livsnjutarlöpning och elegant V-formation

0

Krispig höstkväll med livsnjutarlöpning och flyttfåglar i elegant V-formation

Första oktober och vi bjuds på en härligt krispig höstkväll, en sådan där perfekt kväll som är gjord för löpning samtidigt som man kan ta del av det vackra att se solen går ner bakom trädtopparna eller flyttfåglarna som drar söder ut i en elegant V-formation.

Sådana här löpturer blir mer en typ av livsnjutarlöpning, kvällar och minnen som man kan stoppa ner i fickan och ta fram en mörk tisdagskväll i november när det mesta kan vara grått och lite trist.

Apropå livsnjutare, i morgonkväll tar vi emot våra Löplyxare på Falkenberg Strandbad, ett trettiotal från hela Sverige samt att vårt grannland Norge även finns representerade, extra roligt så klart.

Rolluper, goodiebags, tidningar – you name it, allt är placerat i hallen och redo för avfärd, likaså plastfickan med övningarna vi skall köra med deltagarna under lördagen, ja allt är förberett, in i minsta detalj. Vi älskar ju att skämma bort våra deltagare och denna gången blir det något speciellt, vi är så spända så vi håller på att spricka.

#Löplyx

Glöm inte att följa eventet och se deltagarnas bilder från helgen!

Tjingeling

/Camilla & Johan

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X