spot_img
0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Coronamilen

02majHela dagen10Coronamilen

Detaljer

VAD ÄR CORONAMILEN?

Coronamilen är ett livsviktigt virtuellt löplopp som startades för att fortsätta och motivera till fysisk aktivitet genom träning och tävling i spåren av Covid-19

Loppet går av stapeln under perioden 2-10 maj, där var och en springer i sina hemtrakter, i sitt tempo på en tidpunkt som passar dig! Du skal ha avslutat och registrerat ditt lopp senast 10 maj, klockan 23:59.

Enligt Folkhälsomyndigheten är fysisk aktivitet bra för folkhälsan även i dessa tider med restriktioner, och uppmanar därför till fortsatt träning och fysisk aktivitet så länge man är symptomfri. Vi avråder alla med någon form av symptom av Covid-19 att delta i Coronamilen, egen hälsa går framför välgörenhet.

VARFÖR?

I takt med att lopp efter lopp ställts in under våren önskade vi att vända denna trend, och blev tvungna att tänka nytt. Hur skulle vi kunna vända denna negativa trend, och samtidigt motivera till fortsatt fysisk aktivitet? Med en digital lösning genom RaceONE formade sig tankarna om ett virtuellt löplopp där alla kan delta efter sina förutsättningar. Var och en springer i sina hemtrakter, i sitt tempo på en tidpunkt som passar dig!

Med fantastiska samarbetspartners vid vår sida kommer vi att skänka allt överskott till Radiohjälpens insamling för riskgrupper i pandemin. Var med och bidra du också genom att anmäla dig till Coronamilen, där du stöttar riskgrupperna genom insamlingen samtidigt som du bidrar till bättre folkhälsa.

VAD INGÅR?

Vad skulle ett lopp vara utan medalj och goodiebag? För att minska fysisk kontakt och upprätthålla social distansering skickas din goodiebag med post efter avslutat lopp. En goodiebag vi satt ihop tillsammans med våra samarbetspartners med bland annat funktions t-shirt, medalj och spännande erbjudande till alla deltagare. I tillägg får de 200 första deltagarna som anmäler sig en bonus från BUFF.

Priser från våra sammarbetspartners kommer att lottas ut bland de som delar sin upplevelse i sociala medier och med taggen @coronamilen och #coronamilen.

Visa mer

Tid

maj 2 (Lördag) - 10 (Söndag)

Plats

Sverige

Vart man vill

Arrangör är

Coronamilen

Marcus andersson

Läs mer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här