spot_img
0,00 SEK

Du har inga produkter i varukorgen.

Lungloppet i samarbete med Hjärt-Lungfonden

01okt16:30Lungloppet i samarbete med Hjärt-Lungfonden

Detaljer

Spring/gå/rulla fram i spåret runt Norsborg den 1 oktober och hjälp Hjärt-Lungfonden att samla in pengar till hjärt-lungforskning.

Lungloppet är ett arrangemang där Dustcontrol vill sprida kunskap om Hjärt-Lungfondens arbete och samla in pengar till hjärt och- lungforskning.

I det här loppet kan alla delta. Ingen tidtagning kommer att ske. Det viktiga är att ta sig runt banan och låta hjärta och lungor arbeta på den nivå som varje deltagare önskar. Överskottet går oavkortat till Hjärt-Lungfonden.

Start och målgång är på Dustcontrols parkering, Kumla Gårdsväg 14. Loppet går längs en lätt bana på 3,6 kilometer i Norsborgskogen. Anmälningsavgiften är 300 kr/deltagare som går oavkortat till Hjärt-Lungfonden. Vi samlas den 1 oktober kl. 16.30 för gemensam uppvärmning och information. Sista anmälningsdag är 2019-09-26. Begränsat antal anmälningar, 300st, först till kvarn!

Vår förhoppning är att få träffa 300 deltagare. Att vi tillsammans på ett kul sätt ska bidra till att stärka hjärt-och lungforskningen.

Peppa dina medarbetare att ställa upp och ge sitt stöd till Hjärt-Lungfonden genom att delta i lungloppet. Mer information om anmälan hittar du på www.dustcontrol.se .

Vill du veta mer? Kontakta: Alexandra Jörnegren. Hon nås enklast via mail alexandra.jornegren@dustcontrol.se eller telefon 072-728 32 99.

Vi ses i spåret runt Eriksberg!

Visa mer

Distans

3,6 km

Arrangör är

Dustcontrol

Alexandra Jörnegren Kumla gårdsväg 14, 14503 Norsborg

Läs mer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här