Love is all

Yoie  

Skriver av mig som vanligt, för ER sm förstår, big love! Ni betyder allt även om ja suger på att visa det.——————-> Hej älskling! Saknar dig som fan, inte fattat att du betyder så mycket för mig, kan inte släppa tankarna på dig, jobbigt när man vill koncentrera sig :). Hoppas det är bra med dig o att ja också finns i dina tankar. Du är världens bästa! Ses snart :D /din vän http://m.youtube.com/watch?v=CjP2BQA5HRI ————————-> här till father———-> en gång till———–> För den finaste pappan ja har de , utan dig är det svårt vill tacka dig med denna låt. Du är mitt träd med grenar där hänger ja kvar när livet börjar skena. Många gånger har ja fått sitta under skuggan utav dig och du har låtit mig fått tänka efter själv. Jag har följ o stått bakom din rygg, är skygg men med dig kunde ja alltid va trygg. När ja tänker på min pappa e det så mycket ja uppskattar, allt han gjort för mig o alla gånger vi skrattat. Det han säger betyder nog mer än vad han tror för mig, ja ser upp till min pappa han sviker ej, o framförallt respekterar han att ja gör mig grej. Jag säger hej till min pappa ett samtal med dig är alltid avslappnat. För du lyssnar när andra inte fattar. För du är den bästa. Det du gör vill ja testa. Allt som du sa till mig o allt som du va för mig. Du stod där med lugnande ord o la handen på min axel o sa Yoie du är stark, modigast o vacker. Ju äldre ja blir dessto mer liknar jag min pappa, o ja känner igen mig i det du gör, våra tankar dom klaffar. Jag har en pappa som finns som ser till att goda minnen minns. Min pappa är bra på det mesta, han är en konstnär o noggrannare än de flesta, resultatet är alltid det bästa. Det här är faktiska svårt att säga nu när alla relationerna styrs på fejjan. Önskar att vi kunde ses lite mera o du kunde lära mig ja vet nu kan jag relatera. Jag har gått min väg o du har tagit en annan väg, ingen vet vart den tar oss men vi möts där. Att lyssna till sitt hjärta o göra det som hindrar en från all smärta, du har ett liv o allting är möjligt om du bara vågar kommer det sedan verka löjligt. Det är ord som du sa till mig, det är ord som du va för mig. Jag glömmer det inte, ja drömmer om minnet. Lugn det slutar lyckligt vi kommer få frid i vårt sinne http://m.youtube.com/watch?v=55Bj6j2G2JE

 Dela på Facebook