Hem Aktuellt Många personliga rekord på Bauhausgalan i kväll!

Många personliga rekord på Bauhausgalan i kväll!

0

Det bjöds på fantastisk friidrottsfest på Stockholm Stadion ikväll. Tittar vi på löpningen så imponerade Yolanda Ngarambe kanske mest av alla när hon satte nytt personligt rekord på 800 meter med 2.01,32. Yolanda är huvudperson i nya Spring som trycks nästa vecka. Varför inte bli prenumerant och ta del av 20 sidor om Yolanda som varit med i Sverigeeliten under många år men nu är bättre än någonsin. Varför? Det får ni veta i magasinet :) https://springlfa.se/shop/

På 1500 meter blev det också personligt rekord ikväll, det var Samuel Philström som sprang på fina 3.34,51. Jonathan Grahn fick 3.38,02 i samma lopp.

Dubblar vi distansen så blev det både personligt rekord och svenskt rekord ännu en gång av Andreas Almgren. Det var ett stökigt lopp och ingen ville riktigt göra jobbet så det var inte upplagt för dröm 7.30, men 7.34,28 är en galet snabb tid och det är ju bara några dagar sedan han tömde sig ganska rejält i Oslo när han sprang 5000 meter på 12.50,94. Andreas berättar i intervju att han kände redan på uppvärmningen att benen var slitna efter torsdagen. Nu är det 10 dagar kvar till EM och 10 000 meter, det blir spännande.

Även Emil Danielsson sprang 3000 meter, det blev årsbästa med 7.49,03.

På 3000 meter hinder blev det personliga rekord av både Emil Blomberg med 8.16,94 och Simon Sundström 8.17,15. Faktisk satte även Leo Magnusson nytt PB i samma lopp, hans tid blev 8.24,91.

Julia Henriksson gjorde ett makalöst starkt lopp på 200 meter där hon i tuff konkurrens blir tvåa med nytt personligt med 22,89. Det var motvind på upploppet, hon sätter personligt rekord och slår många löpare som tillhör världseliten. Ståpäls!

Vid sidan av löpgrenarna så visar Duplantis hur galet överlägsen han är, han tar 6 meter utan några rivningar – lägger upp ribban på 6.25 och har tre otroligt bra hopp. Imponerande!

Men vi summerar med sju riktigt bra personliga rekord och det ser väldigt bra ut inför EM.

Denna sidan i nya magasinet måste uppdateras innan tryck – nytt PB av Yolanda ikväll..

 

INGA KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Exit mobile version
X
X